MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] ZOSTALEM OSZUKANY PRZEZ SKLEP NA FORUM !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym przedstawić pewien problem.
Dzisiaj kupiłem sobie rezerwacyjny slot na serwer BESTRPG.PL
wchodzac na serwer nie dodaje mnie do "srodka serwera" tylko w jakby poczekalni.
Kupilem sobie range przez SMS i wpisalem prawidlowo swoj nick sprawdzalem wszystko 3 razy zanim kupiłem i czuje sie oszukany przez administracje serwera jak i admina prosze o jaknajszybsze rozwiazanie tego problemu.
Dodam załącznik który przedstawia moje proby wejscia na serwer.
Dziękuje pozdrawiam

Dodam jeszcze ze niejednokrotnie restartowałem lauchera i nic nie pomaga
Z tego co wiem nie można wejść na BESTRPG tylko na poczekalnie, ponieważ go wywaliło więc musisz czekać.
jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Jeśli kupywałeś przez PSC - podaj numer tranzakcji
ale dlaczego poczekalnia sie caly czas zapełnia powinienem chyba stanac w kolejce czy cos a w sklepie pisze "caly serwer zajety ? dzieki temu nawet na pelny wbijesz"

AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Rezerwacja slota jest tylko po to żebyś mógł wbić na serwer a nie do gry jak dla mnie do zamknięcia
wiec dlaczego nie moge zagrac ? musze czekac w poczekalni ktora caly czas sie zapełnia i nawet nie ma ustalonej "kolejki" i ogule nic sie nei dzieje
Chyba napisałem wyżej, że bestrpg jest wyłączone i jedynie można wbić do poczekalni więc dlatego masz ten błąd, ach te czytanie ze zrozumieniem.
Geniuszu.... błąd który pokazałeś w pierwszym poście świadczy o tym że serwer jest wyłączony i trwały wtedy prace techniczne.
Serwer był niedostępny dla każdego przez 15 min.
[Obrazek: picard-facepalm.jpg]
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie