MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] MF UB HebusXdPl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: HebusXdPl
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bardzo lubie grac na survival tylko ze ten ban nie byl sluszny poniewaz osoba ktora niby oszukalem sprzedawala itemy za {dowody https://zapodaj.net/08f29838f9ebe.png.html} i chciala mi je sprzedac . Potem ja mu dalem tego PSC moj kod a on dal amulet i mowil jeszcze chamsko ludzia ze go oszukalem , jak PoWereke zeszedl z afka to zobaczyl na naszym msg co piszemy a pisalismy o tym ze dam mu za 3-4 k uzyc amuletu on kupil odemnie miesko warte 3 k tylko ze mialem ten buga z wywalaniem itemow to jest chyba bug SHIFT + CTRL albo CTRL + / nie jestem pewien ale wlasnie mialem tego buga i musialem zresetowac minecrafta napisalem temu typowi , on sie zgodzil ze moge zresetowac mc , tylko ze jak wszedlem w minecrafta to dostalem juz bana i nie wiem wlasnie za co.
Treść Bana: Oszustwo podczas wymiany
Osoba banująca: PoWeR0987
Serwer: minefox.pl
[14:19:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) HebusXdPl » : /r ej
[14:19:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) HebusXdPl » : /r rzucic nie moge
[14:19:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] (G) RappeurSeriesL » : nie dal
[14:19:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) HebusXdPl » : /r nic
[14:19:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] (G) RappeurSeriesL » : hahah mowi ze rzucic nie moze, dostanie bana?
[14:19:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) HebusXdPl » : /r omg
[14:19:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) RappeurSeriesL » : /r to oddaj moze hajs?
[14:19:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) HebusXdPl » : /r za 1 k to naprawie
[14:20:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] (G) RappeurSeriesL » : teraz mowi ze za 1k to naprawi hAHAH XD
I zacznijmy od tego że nie widzę abyś coś takiego mu pisał:
Cytat:"wlasnie mialem tego buga i musialem zresetowac minecrafta napisalem temu typowi , on sie zgodzil ze moge zresetowac mc"
Tu Ci podsyłam urywek z regulaminu który wspomina o całkowitym zakazie handlu przedmiotami, kontami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra:
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami, kontami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
Wlasnie ale jak widzisz na moim screenie to on ma do zaoferowania i to on sprzedal + Jak moge dostac bana jak podalem mu kod psc ?? i to on sprzedawal itemy za psc a bana nie dostal
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie