jak mam konto premium to moge odzyskac konto? wyslalem juz maila na zarabiam z prosbą o nowe haslo, ale minely 3 dni i nie mam odpowiedzi. pytanie 2 czy woj vs pot I umarlo? czy po prostu nie wszyscy mają ferie i czasu by grac?
(PS: konto bylo skradzione, oraz kto zmienil haslo na nim)
Jak się rejestowałeś i e-mail podałeś jak tak to bez problemu niewiem czemu czekasz 3 dni jak ja hasło zapomniałem to wpisałem /email recovery tej komendy dobrze niepamiętam musze jutro zobaczyć i nowe hasło moment dostałem w ciągu 2 minut
Jak jutro tą komende sprawde to ci na pw prześle
Pozdrawiam
(22-February-2018 22:45:23)sebastian12 napisał(a): [ -> ]Jak się rejestowałeś i e-mail podałeś jak tak to bez problemu niewiem czemu czekasz 3 dni jak ja hasło zapomniałem to wpisałem /email recovery tej komendy dobrze niepamiętam musze jutro zobaczyć i nowe hasło moment dostałem w ciągu 2 minut
Jak jutro tą komende sprawde to ci na pw prześle
Pozdrawiam
ale problem polega na tym, ze nie kupiłem zadnej usługi, ani emaila nie zrobilem, wiec jedyna droga wyjsca to konto premium i SMS
Jeśli wysłałeś na emaila tu musisz cierpliwie czekać, ponieważ maszyna na to nie odpowiada tylko SzybkiBanan. Co do WvsP1 ten tryb jeszcze nie umarł za niedługo ma być jego upgrade więc sytuacja z graczami raczej powinna się polepszyć.
To chyba nieodzyskasz już bo email jakby drugie hasło, najlepiej skontaktuj sie z adminem na forum napisz mu na pw
ale piotrskovy w jednym dziale napisal ze mozna odzyskac konto poprzez konto premium
I problem jest taki, ze na koncie mam 34.89 złoty, i chce sobie kupic rog, ale waznosc jest do jutra, wiec jak banan nie odpisze, to skucha, nie kupie rogu

SzybkiBanan odpisał mi, i już odzyskałem konto, dziękuję

do zamknięcia