MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd Serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Piszę ten wątek na krótko. Kupiłem sobie taktyczną czapkę policyjną, za ciężko zbierany hajs wcześniej. Pograłem sobie z nią około 20 minut, gdyż tu nagle wywaliło serwer najprawdopodobniej z powodu misji nuklearnej. Po restarcie niczego nie świadomy, sprzedaje itemki, lecz gdy zerkam do ekwipunku aby sprawdzić stan seta, okazuje się, że zamiast czapki mam na sobie włoskie okulary.
Nie, nie mam żadnych dowodów, ale napewno jest jakiś sposób na sprawdzenie tego ;p
Mam nadzieję, że sprawa zostanie rozpatrzona na moją korzyść i dostanę tkzw BackUpa
Miało to miejsce na Mineserwer.pl Trybie BrutalLife!

Pozdrawiam
TheFallenSamurai
Jeśli nie masz dowodów to nie ma specjalnie czego zgłaszać, jednak wspomniałeś że problem pojawił się z uwagi na "misje nuklearną" - jeśli są tu jakieś konkrety i potrafisz przedstawić w czym tkwi problem (wskazać go) to za zgłoszenie go będzie możliwa rekompensata, jeśli nie masz pojęcia w czym tkwi problem i będą to tylko przypuszczenia to nie ma tematu... i nie wiele możemy zrobić.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie