MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Mietek5293
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: Mietek5293
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie czuję się winny, w czasie gdy pisałem do niego wiadomość dostałem już bana a moim zdaniem nie minęło umowne 120 sekund Smile
Treść Bana: Brak wsółpracy
Osoba banująca: Youth
Serwer: mineserwer.pl
miales okreslony czas , olewales mnie pretensje miej wylacznie do siebie .
do zamkniecia
Przepraszam bardzo, nie olewałem. Ja proszę o rozpatrzenie mojego wniosku przez kogoś innego bo z tobą się nie dogadam Smile. Dziękuję i czekam na odpowiedź od innego admina.
Skoro Go nie olewales ale też nie odpowiadałes to co robiłeś?
Był to tryb Wojownicy vs Potwory 2 i w tym czasie byłem atakowany przez potwory, więc zabiłem uciekłem vortexem i zacząłem pisać do niego, ale w tym czasie juz wleciał perm
Cytat:Przepraszam bardzo, nie olewałem. Ja proszę o rozpatrzenie mojego wniosku przez kogoś innego bo z tobą się nie dogadam Smile. Dziękuję i czekam na odpowiedź od innego admina.
Przeciez on cie zbanowal, nikt inny nie zna sytuacji bo nikt inny przy tym nie byl. Jak chcesz miec jakiekolwiek szanse na unbana (choc ich parktycznie nie masz) musisz rozmawiać z Youth'em.
Czekam na odpowiedź dotyczącą mojego wątku.
Tak na prawdę to dostałeś ją w drugim poście tam gdzie Youth Ci odpisał.
Nie olewałem go, jak już mówiłem w zamieszczonym wyżej poście. Więc jeśli ktoś coś sobie wmówi to nie można karać za to niewinną osobę, gram tu troche i jeszcze nigdy mnie nikt o nic nie posądził
Mietek5293, dostałeś już odpowiedź, więc nwm po co dalej poruszasz temat :/

"miales okreslony czas , olewales mnie pretensje miej wylacznie do siebie .
do zamkniecia"
Stron: 1 2
Przekierowanie