MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: POMYSŁ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć! Mam zamiar zrobić nową mapke na WD o nazwie "Osiedle". Fajny pomysł, niedługo zaczynam budować. Tylko mam pytanie: Czy zgadzacie się na to???
Po co budować mapkę? Dla tych cheaterow?
I tak wszyscy będą wybierali Królestwo przyklad: "Lodowej Krainy"
Zależy jaką ją zbudujesz. Po zbudowaniu zrób zdjęcia i wyślij administracja oceni czy ją doda. Zapamiętaj żeby nie była zbyt mała.
Tak jak UP@, mapka nie może być zbyt mała. Ale jeżeli to taka mapka budowana w góra 15 minut, to ja podziękuję, ale pokarz, że masz talent. Zbuduj i podaj SS do administracji lub w osobnym wątku, a jak narazie myślę, że ankiete można usunąć ;p
Powtórzę nie chcę żadnych nowych mapek gdzie jest sens - taak jest sens! dodamy nowe mapki ale wszyscy dalej będą wybierać królestwo czyż to nie jest cudowne?

Pomysł dobry na nowe mapki ale system ich wybierania już nie.
Nie ma sensu robić mapek bo i tak bd Królestwo .
Czy chcesz zbudować , czy nie to już zależy od Ciebie . Tylko się dokładnie zastanów , bo gdy jest dodana nowa mapa to przez ten jeden dzień gracze zapewne będą ją wybierać . Jeśli się im spodoba , to będzie też później wybierana , a jeśli nie .... to zostaniemy przy Królestwie .
Budować zawsze można ale to też zależy od administracji czy tą mapkę przyjmie oraz od graczy czy będą na niej grać
Mapka powinna być 400x400. Bardzo bym chciał, żebyś zbudował, zawsze zrobisz coś dla serwera i nie ważne, czy to dla graczy, którzy i tak będą wybierali królestwo lub królestwo v2, czy dla cheaterów, ważne, że zrobisz coś dla serwera i będziesz miał z tego satysfakcję. Powodzenia!
Po uja ty takie głupoty piszesz no pytam po uja

Jak chcesz zrobić mapke to nie pytaj to rób
Stron: 1 2
Przekierowanie