Witam.
Mam problem z trybem Wojownicy Dusz.
Chodzi o to, że gra tam więcej cheaterów niż porządnych graczy.
Jest możliwość chociaż na ten tryb wejście tylko z Blazing Packiem.
Blazing Pack jest to paczka Antycheat więc by nie było problemów z owymi
cheaterami.
Pozdrawiam

Tak tylko liczba graczy zmniejszy sie o 50% xd
(19-February-2018 22:05:24)Aeqq10 napisał(a): [ -> ]Tak tylko liczba graczy zmniejszy sie o 50% xd
Własnie będzie większa być może ,bo nie bedzie cheaterów,a co ci z cheaterow
?!?!
Mówie tylko o trybie Wojownicy Dusz,bo tam przeważnie gram i ogólem by bylo lepiej
Cheaterzy zawsze byli, i zawsze będą. Jezeli chcesz pograć sobie bez osób używających wspomagaczy to zapraszam na serwer wd 1.8, a jeżeli widzisz cheatera to zawsze możesz złożyć na Niego skargę na forum, lub zgłosić Go na teamspeaku.
(19-February-2018 22:11:58)KKXD napisał(a): [ -> ]Cheaterzy zawsze byli, i zawsze będą. Jezeli chcesz pograć sobie bez osób używających wspomagaczy to zapraszam na serwer wd 1.8, a jeżeli widzisz cheatera to zawsze możesz złożyć na Niego skargę na forum.
Nie chcę pisać milion podań,wybacz
Jezeli nie chcesz składać skarg na cheaterów to pozostaje Ci tylko zgłaszanie Ich na serwerowym Team Speaku, bądź zmiana serwera na 1.8.
To nie jest tak, że o tutaj mogą wchodzić tylko z BP.
Twórcy BP muszą nawiązać współpracę z danym serwerem i udostępnić paczkę. A na dodatek na serwerze grając na blazingu da się łatwo zbugować perłami co jest bardzo uciążliwe. Dlatego ja teraz korzystam z innej paczki.
Już kiedyś był gdzieś taki wątek.
Nie oszukujmy się BP to zadne rozwiazanie'-' jakos 60% osob które sprawdzam i mają cheaty uzywa BP.
Jeżeli zalezy ci na grze bez cheaterów to ich zgłaszaj.
Pozdro