MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban pawlus33
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: pawlus33
Jesteś recydywistą?: Nie , pierwszy raz dostalem bana za nic , a gram na serwerze od 2 lat .
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostać gdyż lubie ten serwer i czesto na nim gram Smile
Treść Bana: Brak współpracy
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: mineserwer.pl ----> WD

Wyjaśnienie za co bana dostałem :

Zabiłem Afrapula , po czym chciał mnie sprawdzić skype mi nie działał , wiec się spytałem czy można jakoś inaczej sprawdzić i powiedział tak , po czym dał mi bana ... .Na pewno bym cheatował mając konto premium i prawie all boskie ... . Nigdy nie cheatowałem i nigdy nie zamierzam.Prosze o rozpaczenie tej prośby lub o jakieś normalne sprawdzenie.
Pozdrawiam Smile
Podczas sprawdzania ciebie dałem ci 3min na podanie skype, powiedziałes, że go nie masz. Dałem ci 5minut, po upływie 3-4 poprosiłes mnie o to, żebym ci ten czas przedłużył. Dałem ci kolejne 5minut. Czas minął, a twojej nazwy Skype nie otrzymałem, więc dałem ci bana
Dokładnie 6 min mineło i wtedy dałeś bana.To jest jakaś opcja inna sprawdzenia oprócz skypa ? Bo mi bardzo zależy na tym UB nigdy nie cheatowałem i nigdy nie zamierzam. I pytałem sie czy przez TeamViewera sprawdzasz a ty nic nie odpisywałeś ...
Jest inna opcja, pisałem ci, że jeszcze mogę cie sprawdzić przez TeamViewer, ty jednak wolałes, abym cię sprawdzał przez Facebooka na co się nie zgodziłem
To mogłeś wkoncu napisać że przez teamvieviera i było by :/ To mam jeszcze jakieś szanse na sprawdzenie? Bardzo zależy mi na tym ub.
1. Było powiedzieć, że chciałbys być sprawdzany przez TeamViewer.
2. Godzina po banie, odpada. Mogłes już usunąć cheaty.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie