MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowe bronie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wielu graczy wie, na tryb WojownicyDusz zostały przeniesione wszystkie bronie do kupienia przez sms z WvsP.
Ale ze zmienionymi efektami wiadomo że były by zbyt op na graczy a także z zmienionymi nazwami.
Stąd mój pomysł by przenieść bronie za wirtualne dolary, rzecz jasna że nie wszystkie oczywiście bo MŁOT THORA i Ostrze Zbawienia są za op ale Kolczasta Maczuga i Różdżka Energi już nie.
I tak naprawdę nie ma z tym aż tak dużo pracy bo wystarczy przekopiować plugin/skrypt (nie wiem czego używa ms) z WvsP na WD Wszystkie efekty Maczugi mogły by zostać a z Różdżką ADMINISTRACJA musiała by zdecydować.
To tyle liczę na pozytywne rozpatrzenie pomysłu.
Moim zdaniem nie ma takiego sensu. Bronie z wvp były robione z myślą o tym trybie, dla tego uważam, że nie ma takiej potrzeby. Na WD jest zupełnie inny klimat.
Młot thora można dodać Wink
no młot thora tak Smile
Młot thora na wd?!
Po co ci ta broń skoro to nie jest WvsP
Mlot na wd nie wstawiamy bo rozpierduche zrobicie.
Moim zdaniem na WD jest teraz wystarczająca ilość broni . Tak jak to juz pisali @up , zrobione są pod tryb .
(18-July-2015 07:47:50)Rudasek napisał(a): [ -> ]Młot thora na wd?!
Po co ci ta broń skoro to nie jest WvsP
Mlot na wd nie wstawiamy bo rozpierduche zrobicie.

Tak, ale chcę zauważyć iż Vortex, Róg i Inferno też są WVP a jednak pojawiają się w zmienionej formie na WD.
Co do pomysłu na Nie bo nie opłaca się przenosić itemów z jednego trybu na drugi, a potem jeszcze modyfikować teksturkę.
Zobacz jednak, że bronie może mają taką samą nazwę, ale są idealnie dopasowane to trybu. Vortex na WD ma mniejszy zasięg wybicia i nie ma kul. Inferno ma inne ataki. Róg inaczej działa. Wszystko jest dobrze zrobione, a nie wiem, czy naprawdę potrzebny jest młot Thora na WD.
Hm ten młot thora stracił już tą popularność co na początku (Każdy się nim tak fascynował aż w końcu graczom znudził się ^^), więc nie wiem czy jest sens go wprowadzać.
Przekierowanie