MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie sprawiedliwy Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Część, dzień dobry jestem graczem serwera mineserwer.pl grając na ulubionym trybie clasycznym PvP zostałem wezwany do sprawdzania przez filip05 policjant ten wezwał mnie ze mam podać skype dostałem 3min na to napisałem do niego ze nie posiadamy skype on odpowiedział ze mam 4min po dłuższej chwili błagania dostałem 5min! Odpisalem ze to za malo żebym mógł się zarejestrować wejść na WP.pl i przepisać kod ! Dostałem bana za (brak wspolpracy) gram juz trochę na trybie znany db policjantów zdarzalo się ze niektórzy gracze ich obrazaja i nie dziwie się czemu!!!! Taki admin McTrawel ten policjant pierw przygląda się graczowi a nie jak policjant który mnie miał "sprawdzić" został poinformowany ze mam cheaty "nie prawda" i odrazu zabiera się do sprawdzania ! Chce poinformować ze gram na paczce BlazingPack i tam nie da się mieć cheatow z tego co wiem ! Nawet nie zostałem poproszony na TS by porozmawiać ! Według mnie admin filip05 powinnien dostać ostrzeżenie lub "degrad" za niekompetencyjne sprawdzanie! A ja chciałbym uzyskać UB nick z gry : MistrzJestJeden
Witaj,
Prośby o ub piszemy w tym dziale
http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania
Pamiętaj o odpowiednim wzorze!
Po pierwsze
Cytat:Nawet nie zostałem poproszony na TS by porozmawiać
Nie zostałeś poproszony na Ts ze względu na to że Filip chcial sprawdzić cię na skype.

Po drugie
Cytat:zostałem wezwany do sprawdzania przez filip05 policjant ten wezwał mnie ze mam podać skype dostałem 3min na to napisałem do niego ze nie posiadamy skype on odpowiedział ze mam 4min po dłuższej chwili błagania dostałem 5min!
Dał Ci 3 minuty byś wszedł na skype, z racji iz go jak mowisz nie posiadales dal Ci wiecej czasu abys mogl go zainstalowac.

A po trzecie
Brak wzoru, zły dział
5 min to naprawdę wystarczająco czasu aby pobrać skype i zrobić konto to trwa około 3 min, a 2 pozostałe minuty aby go zaprosić i zadzwonić. Co do sprawdzania, nie zawsze musi być na trybie aby wziąć osobę do sprawdzania, zazwyczaj są osoby zgłaszane na ts3 lub serwerze na /msg o sprawdzaniu nie ma dyskusji albo się podlegasz sprawdzaniu albo dostajesz bana.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie