MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Arih i SłownikOrtograficzny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,
Odniosę się dzisiaj do sprawy mojego bana na rok którego dał mi Arih.
Dostałam bana za “jechanie po rodzinie”, ponieważ napisałam “psisyn”.
Dla niedoinformowanych, psisyn to nie jest obraza rodziny, tylko wyzwisko którego używa się w wojsku do tych którzy ciągle się kłócą/obrażają.

A Słownik (Młody) za mówienie dużo, dużo gorszych rzeczy dostał całe 5 dni, a i tak zrobił sobie multikonta.
Przykład?

[Dzisiaj 00:55:15] SłownikOrtograficzny: Gosiu gowno to masz na twarzy podczas podlizywania sie moderacji

Reszta znajduje się w archiwum.

Młody wielokrotnie powtarzał, jacy to pomocnicy są stronniczy. A kiedy Arih dał mi bana na rok za “psisyn” (jechanie po rodzinie - powód bana) a jego zostawił z banem na 5 dni to siedział cicho Smile

Proszę o rozpatrzenie rangi i albo skrócenie mi bana, albo wydłużenie Młodemu. Aha, no i zrobić porządek z jego wiecznymi multikontami.
Psisyn to nie jedyna obraza jaką powiedziałaś
A co do multikont to sama właśnie takie stworzyłaś
(17-July-2015 14:51:28)tomek4115 napisał(a): [ -> ]Psisyn to nie jedyna obraza jaką powiedziałaś
A co do multikont to sama właśnie takie stworzyłaś
To co napisał Mlody oraz ty to jest nic, a to nie multikonto bo jak bym miała napisać skargę jak mam BANA NA ROK.
Daj swoj nick, to dam ci ub.
(17-July-2015 14:59:09)KalisPro napisał(a): [ -> ]Daj swoj nick, to dam ci ub.

Na pw Ci już dałam Smile
(Kalis, na forum też...)

Anyway, dałem UB.
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie