MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy , (błedy przy naprawianiu)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[align=center]witam all tej strony Pieseł ale dziś był update tylko który zepsuł rozgrywkę
1. update usuwa za zdobyty lvl 1 pkt umiejętności kiedyś do było (2pkt)
i banan zapytał bym czy coś dało żadnych lagów odp. prawidłowa nope i jeszcze zniszczyło trochę eko. grze nie to że są tylko lagi i tez popsuła się zdobywanie broni np hydra. ale zaraz powiedz ze nie ma lagów i tu się mylisz 99% lagów jest przez serwer a nie 1% "komputer z dirta czy dirotowy internet" podać typowy tps 16.01 zbyt słaby na ten serwer (tryb)!
2. ja już 1. wspomniałem o lagach do czas o restartach. tym też masz problem nie dość że kradnie czapki do jeszcze włącza się po 6 komunika się "Rozpoczęto restartowanie mobów" teraz po restarcie napisać "allejuja" na niby po i tak na serwer padnie przez lagi.
3. nie jestem czy tutaj powinno być ale dobra. zaczynając może pokaże lubiane campe np. czołg czy bazooko (z stare edycji było tak samo)
pierwsza[attachment=3559]
druga[attachment=3560](uwaga drugą campę sprawdzałem czy nadal działa i o pierwszą wczoraj jak byłem w wojsku)
Propozycje rozwiązania Problemów

Pozdrawiam all
1. ustawić jak dawniej pkt nie jeden tylko 2
2. poprawa resetu trybu i zapisywanie ekwipunku
3. usunie się możliwości o campieniu pierwsza i drugą
albo dać żołnierza z pistoletem na czołgu
jeśli pierwsza nie pasuje do przynajmniej zmienić ceny broni z 100 pkt na 50 pkt było by trochę lepsze po nie było by wykorzystywania wydaj jeden pkt na kasę teraz tylko to jest opłacalne
Propozycję rozwiązania problemu
Masz pytanie do mnie
pisz na prywatny na forum
masz pytania do pieseła

dodam coś te dwa campy to nie bug tylko mob używany nie trafia (bazooko) i nie skacze 2 kratki czy campie na czołg z 1. 1. screenie
1. Teraz jest wyważone, gdy było po 2 punkty to jak sam widzisz chwila i juz hydrami wszędzie strzelają. Lagów w ogóle nie widzę.
2. Nwm
3.Trzeba naprawić
@up uwierz, lagi są, gdyż ten tryb jak kiedyś szybki wspomniał jest obciążony przez modele, co do reszty czekajmy na odp banana lub kalisa
1. Marny płacz bo chciał chłop iść na łatwizne... na dodatek miesza niespójne tematy tworząc bełkot.
2. Autorestart i weryfikacje tps wyłączyłem całkowicie, wiec o resecie mobow juz nic nie bedzie, czestotliwosc autosave zwiekszona o 10x
3. takich miejsc na upartego jest multum, fixowanie nie ma zadnego sensu gdy sa przedmioty typu jackpack

zmiany po najblizszym resecie beda aktywne.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie