MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Toskafek xD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: Toskafek
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dla zartu powiedzielm ze mam haxy xD i dostalem banika na 30 dni , ban nie uzasadniony moim zdaniem, to byl wylacznie tylko glupi zart o czym swiadczy nawet wesola buzka na kocu zdania , ale widze ze niektore osoby nie maja poczucia humoru.
Treść Bana: przyznanie sie do haxów
Osoba banująca: laska660
Serwer: SkyBlock
Cytat: 'Regulamin'
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem.
Żart czy nie żart, przyznanie się to przyznanie się, ban słuszny
Trzeba było myśleć wcześniej. Nie tolerujemy żartów typu '' Mam cheaty ''. To, że to napisałeś to znak dla nas, że faktycznie mogłeś coś mieć. Tutaj masz ss'a co pisałeś; https://imgur.com/a/Adlrs {PS. żadnej wesołej minki na końcu zdania nie było ^^}
Było nie żartować. Na przyszłość będziesz wiedział, że w taki sposób się nie żartuje.
to sie niezle bawicie ja wam powiem ze raz czlowiekowi odpuscic nie umiecie xDDDDD

Prosilbym tylko abyscie dali mi ostatnia szanse i mnie sprawdzili , gdy nawet tego nie mozecie uczynic to odpuszcze.
Nie wiem, co zabawnego widzisz w powiedzeniu: "mam cheaty". Hahaha, no po prostu boki zrywać... Serio?
Najpierw myśl - potem pisz. Za błędy się płaci, odczekasz teraz 30 dni i zastanowisz się 2x, zanim napiszesz podobną bzdurę.
marnujcie zycie dalej przed mc xDD zycze powodzenia stopien rozwiniecia intelektualnego przy klockach napewno siega zenitu a stycznosc z dzieccmi ponizej 10 roku zycia nadaje tej "pracy" sens. Milo bylo grac na waszym serwerze ale ludzie , aury na pvp , wyzwiska w godzinach szczytu ciagle a wy banujecie goscia ktory sobie zazartowal ?? a jeszce macie buga pozwalajacego dodawac sobie tak okolo 10 stakow dirtu na godzine, bugi na tym serwerze to najpiekniejsza rzecz na swiecie, a zabezpieczenia cudo technologi.
A wiec zegnam Toskafek. Pozdrowcie polkalbn bo z niego jest naprawde równa osoba, z lepszym podejsciem do graczy niz osoby z zewnatrz ktore napewno mniej wiedza o wlasnym serwerze od jego zwyklego gracza.
Aha czyli mam rozumieć, że do tego bugi wykorzystywałeś i nie zgłosiłeś tego ?
My wykonujemy tylko swoją pracę na serwerze, a to, że są Aury itp na innym trybie też możesz zgłosić.
"Marnujcie sobie życie przed MC" - ciekawe, co Ty właśnie robiłeś, zanim dostałeś bana.
Są bugi? No tak, lepiej narzekać, że nie umiemy porządnie banować ani opiekować się serwerem, zamiast zgłosić buga na forum, a cheatera na Team Speaku. Nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy o wszystkim, co się dzieje na trybie. Co do żartu - nie wiem, co sobie myślałeś, pisząc to. Że rozśmieszysz 12-latków z kiepskim poczuciem humoru grajacych na trybie czy co? Nieważne. Ban jak najbardziej słuszny. Nie ma nad czym dalej dyskutować.
NIe sprawdzil nikt mnie , zaden z opiekunow, odrazu ban polecial taka uwaga , cheaterow zglaszam kilka dni z rzedu z rozny kont ale nikt tego nie widzi. To byl jedynie sarkazm ktorego nie zrozumialy tylko 2 osoby na serwerze tzn Policja .... A podobno zgloszenie cheatow bez filmu lub ssu uzywania nie daje podstaw do bana, taka odpowiedz uzyskalem nie dawno. wiec mam prawo wymagac od was sprawdzenie mnie na serwerze .
Stron: 1 2
Przekierowanie