Witam. Z tej strony stickers. Od jakiegoś czasu denerwuje mnie problem na jednej z map Wojownicy VS Potwory 2 na MineSerwer.pl (Na pozostałej sieci serwerów jest prawdopodobnie to samo). Mianowicie na jednej z ostatnio wprowadzonych map w której resp potworów jest w ogromnym wężu czasem występuje efekt blindness, czyli cały ekran staje się czarny i nic nie widać dopóki nie wyjdzie się z respa, co przy tych warunkach jest dość trudne. Mam nadzieję, że błąd jest do naprawienia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. stickers
Mialem to samo. Po wylaczeniu w ustawieniach Mc opcji "fog" przestalo mi sie tak robic, moze nie zaszkodzi sprobowac?
Zapewniam Cię, że serwery nie mają nic wspólnego z poprawnym wyświetlaniem się grafiki na Twoim ekranie

Ja na tej mapie nigdy takiego czegoś nie miałem mimo iż gram od 2 lat czyli od początku WvsP2 
To jest na tej mapie od niedawna i jest to spowodowane wysokoscia zauwazylem to ostatnio ze na mapie z ta gdzie sie czesto buguje portal i z wezem jest za wysoko i trzeba byc na ziemi zebys cos widzial nim wyzej tym gorzej i duzo osob juz to zauwazylo.
Jak widzisz problem dotyczy tylko Ciebie więc musi być wyłącznie po twojej stronie. No chyba że pająk cię ugryzł i po prostu dostajesz blinda...
Nakręć film i wrzuć na forum.