Mój kolega został zbanowany na miesiąc przez słowo "Twoja St a ra".A na czacie było widać ze niektóre osoby przeklinały słowem "Ku r wa" a nie zostali zbanowani i potem sobie normalnie grali.Napisałem do serwerowej Policji za co go zbanowali on mi odpowiedział za obrażanie rodzica, potem mu napisałem ze przecież inne osoby przeklinały on mi nie odpisał.Zauważyłem ze ta Policja ma swoich kolegów wśród normalnych graczy.I myśle ze ten post zostanie usunięty przez administracje ESHC.Pod postem jest ankieta zagłosujcie kto miał racje.Możliwe ze tez byliście wczoraj na serwerze ESHC na event'cie i w komentarzach możecie napisać jak to wyglądało z waszego punktu widzenia.Pozdrawiam martintv
Witaj,
Prośby o odbanowanie piszemu tutaj:
http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania
Uzupełniając wzór.
Domyślam się jednak, że to ja jestem osobą banującą. Osoba z Twoim nickiem pisała do mnie wczoraj na serwerze z prośbą o UB. Zacznijmy od tego, że prośbę ma napisać Twój kolega, nie Ty, w końcu to on dostał bana. Co do innych osób klnących na chacie - nie widzisz nawet, ile z nich jest karanych, za to co robią. Są obecni nadal na serwerze, ponieważ mają muty i nie mogą tylko pisać. Wiadomym jest, że za pojedyncze przekleństwo kara będzie lżejsza niż za taką obrazę. Nie rozumiem też zachowania Twojego kolegi, trwał event, zostało zadane pytanie, on odpowiedział dobrze i zdobył 1pkt, więc po co chwilę później zaczął pisać bzdury na chacie? Dostał tylko na miesiąc. Odczeka i następnym razem zastanowi się 2 razy zanim napisze coś takiego. Za błędy się płaci.