MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Troche tak za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Hubsjon
Jesteś recydywistą?: hmm chyba tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Kolejny ban no prawie za nic przez tą samą osobę.
Osoba banująca: Jak zwykle ta sama:Jamakoshi2012
Serwer:minefox
Treść bana: No jak zwykle w dzisiejszych czasach gram sobie i konfidence osoby które mają takie cheaty, że nie da się grać no i w jednym ss którym zrobiłem, 6D2 (taka osoba ) twierdziła, że nie wiem co to forum i nie umiem pisać wątków i go zgłosił nawet nie będe umiał więc chciałem mu udowodnić, że mam doświadczenie i przytoczyłem jeden server nawet nie podając pelnego ip... Nie mam zamiaru wydawać po raz 2 30zl na unban ktory jak zwykle byl dany przez Jamakoshi i był nie sprawiedliwy. PS- Proszę bez zbędnych komentarzy ok?
Nie podałeś pełnego IP, to znaczy, że nie dopisałeś końcówki ".pl" czy co, bo chyba nie rozumiem. Wystarczy, żebyś tylko podał nazwę serwera nie z tej sieci, żeby było to potraktowane jako reklama.
Ban w 100% słuszny, UniTim wyjaśnił resztę.

Skarga której jesteś autorem w tych SS jest reklama innego serwera którego napisałeś IP.
http://mineserwer.pl/Temat-Rozwiązane-Długa-skarga-PVP

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie