Cześć

jak wiemy górnik na TheWalls ma krzesiwo w ekwipunku i one jest denerwujące gracze podpalają siebie nawzajem i nie raz dedłem jak podpalali graczy z swojej drużyny np jak zabrałem enchant to mnie gracz podpalił i sypnąłem

jeszcze tym krzesiwem na willi gracze podpalają ścianę bo jest drewniana i idą zabić przecinków przed czasem

Dobrze by było usunąć te krzesiwo w TheWalls

bo to utrudnia strasznie gre

pozdro
Popieram. Sam raz musiałem użyć "ognia przeciwko ogniu", niszcząc przy tym moją zapalniczkę.
Przecież wydobywamy redstone, jeżeli dobrze widziałem. Lepiej robić czerwone pochodnie.
Ahh i tak bedzie wszystko zmieniane wiem gracze wykorzystują zapalniczke do wygrania/itow ale bedzie pewnie skasowane.
Krzesiwo już jest skasowane, zostało zastąpione czerwonymi pochodniami
Ja zalecam rowniez dodania skrzynek na srodku np diax eq/zel prot 1 kox -2x-1x gore zrobić enchant na 1 i na 30 ksiazki sharp 2 z 5x poukrywane i kilka diaxow. Pomogło by a najlepiej dodac deatch mecz zeby druzyna wygrala a nie konczylo się remisem
@up Nie zgadzam się - enchant obecnie występuje, diaxy przy górniku i żelazo = set prot II i miecz sharp II (chociaż nie zawsze). Koxy tylko by to zepsuły, gdyż każda drużyna inaczej by kampiła. Death Match - jestem na tak.
@up chodzi o enchant na srodku na 30 i na 1 dlatego ze innym druzyna nie chce sie biegac po niego albo sie spali albo ktos się nie podzieli a koxy wlasnie nie bo by kosztowały np 400 pkt -staly 1x ktore ciezko np by było zdobyc.
Arih masz zawsze... racje XDDD
Zmien sygne na Arih ma zawsze racje ;f a nie jakies adminy ;f
Dalej jest te krzesiwo w góniku kiedy go nie będzie bo znowu dedłem przez tych graczy jest czerwoną pochodnia ale jest też krzesiwo