MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pożegnanie :c
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Uwaga uwaga z żalem na sercu żegnam graczy Mineserwera. Otóż odchodzę stamtąd i przenosze się na serwer Minefox :c Nie oznacza to że nie powróce kiedyś na MS'a
Zmieniam serwer na Minefox ponieważ na Mineserwerze osiągnałem dużooo.

Otóż zaczynam na swoim kanale serie z Minefox z praktycznie każdego trybu. Otóż chcę podziękować następującym graczom:

Afrapul- Byłeś zawsze deską rantunku na Ts'ie można było z tobą pogadać umiałeś człowiekowi zepsuć humor :3

McTrawaPl- Gratulację rangi stary wierzyłem w ciebie :3 Obyś dalej się spisywał tak jak teraz Big Grin

AGA_AGUSIA- Bardzo miła osoba o świetnym charaktrzerze i świetnych umiejętnościach
nawiązywania kontaktów z ludźmi

Venquazel (sebo2003)- Bardzo miła osoba, No Life $_$ i Świetny rozmówca na ts

Kornelia-Swietne wypowiedzi na forum

Piotrovsky-Fajny typek, Czuje do niego respekt. Szacun że tak dobrze się sprawujesz

Grzesiek889 (Sorry jeśli źle to napisałem)- Mega kolega, Genialny rozmówca, świetnie się z tobą grało

I oczywiśćie na tej liście musi się znaleźć (Fam fary proszę) Emerytowany Pomocnik i czyściciel forum :3 SnowekPL ! Pozdrawiam go serdecznie, Szkoda że nie ma go z nami ...

A więc jeśli o kimś zapomniałem piszcie Big Grin Nie mam słoniowej pamięci ^-^
Tak szczerze to nobody cares
Skoro nie odchodzisz z forum (chyba), tylko po prostu zmieniasz serwer, nie wiem, jaki jest sens robienia wątku pożegnalnego...
@topic Żeby każdy wiedział że już tam nie gram Tongue
@up nie kazdego to interesuje.
Nobody cares x2
We dont care...
Wrócisz za 2 tygodnie Smile
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie