MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł na Wojowników Dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Gram na WD od feri zimowych tego roku więc chciałbym podać kilka pomysłów na usprawnienie i brak lagów na WD

1. nowy item za SMS : Ankh zmartwychstania :
Opis: przedmiot pozwalać bedzie na brak utracenia eq w razie śmierci przedmiot odnawia się co 10 minut żeby nie było łatwo
2. dodanie pieniędzy za zwycięstwo w grze, więcej pieniędzy za zabicie gracz o dodatkowe 1 fe, a usunięcie hajsu za bicie kamienia dusz bo lami przy tym że grać się nie da.
3. Wkrótce rozpocznę budowę nowej mapy nazwa nosić będzie królestwo v.3 oraz będzie wyglądał inaczej niż reszta wersji królestw. screeny będą po dłuższym czasie

Dziękuje za przeczytanie wątku i jak pomysły się podobają to proszę je skomentować Angel
Przecież jest kasa za wygraną grę...
Jeśli ktoś dednie z itemami np. 3 razy to które itemy się odnowią ?
Drugi pomysł niezły - usunąć hajs za niszczenie kamienia - tak !
Za zabicie gracza 4 fe ? - może być...
1.Pomysł słaby przecież jeśli jest ktoś lepszy to przez całą grę będzie miał itemy,
wiadomo że jakieś fk będą mieć problem z przeżyciem tego 10 min ale lepsi gracze oraz cheateży już nie
krótko mówiąc na nie.
2.Swietny pomysł !
chodzi mi oto by usunąć hajs za klepanie kamienia a zwiększyć za zabicie gracza + więcej szmalu za wygrana grę i wtedy jest po problemie
Eee przekonałem się co do NIE usuwania kasy za zniszczenie bo sam niszcze i mi nie laguje załatwcie sobie lepszy sprzęt Tongue a co do reszty to za wygraną jest kasa i za zabicie może byś naewt spokojnie 5 fe a co do odnowy itów to to się nie przyjmnie i wiem z kąd przyszedł ci taki pomysł do głowy z jakiejś gry na 100%
Moim zdaniem tak:
- Usunąć kasę za niszczenie kamienia
- Większa ilość fe za zabicie gracza - 6 fe
- Za wygraną 30 fe, za 2 miejsce 20 fe, za 3 miejsce 10 fe
- Za 4 miejsce nic.
Ja popieram dominika, aktualnie lagi przez bicie kamienia spadły do 0, wczoraj graliśmy no parę rundek oraz 0 lagów. Jak macie wymieńcie sobie na lepszy sprzęt. Ja tam $$$ za niszczenie kamienia utracić nie chcę ^^.
A jak wczoraj graliśmy to był błąd mapy można było wypaść bo była dziura ale nie chodzi mi o boki mapy tylko brakowało bedroka w którymś miejscu i na W vs P były lagi ogromniaste
@UP Nie rób offtopicu bo to wątek o wd a nie w vs p Tongue
Snow mój pomysł taki:
Po zniszczeniu kamienia dostajesz tyle ile hp zabrałeś.
Stron: 1 2
Przekierowanie