MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Migracja Serwera MS - Prośba do Graczy MINESERWER
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie,
mam do Was prośbę odnośnie serwera mineserwer - od wczoraj od godziny 24:00 do teraz prowadziłem migrację całego forum oraz serwera mineserwer wraz z bazami i milionem innych pierdol - w związku z tym istnieje szanse że pojawiły się jakieś niedopatrzenia czy rzeczy które mogłem pominąć na DOWOLNYM trybie mineserwer (a nawet kilku na innych trybach np real life czy survival na MineFox).

Proszę abyście przebiegli się po trybach i potestowali różne rzeczy od $, po uprawnienia, jakieś gildie, pety i wszelkie inne rzeczy które mogą nie działać prawidłowo - za znalezienie będą prezenty w postaci donetów MINEGOLD Smile

Pozdrówka
itemy na gildie są pod komendą /itemy ale jak wpisuję to wyskakuje błąd niema takiej komendy

SS: https://zapodaj.net/18cb26dcbd1fa.png.html

Survival Mineserwer

Proszę o naprawe
Nw czy to błąd ale na sky blocku nie ma komendy. /money porostu nic nie pisze *to nie lag*
Nie wiem czy to błąd ale na trybie easyhc (ms) po wpisaniu /itemy wyrzuca z serwera oraz pisać na sb mozna po wykopaniu 1k blokow
To drugie to nie błąd tylko celowo wprowadzone zabezpieczenie Smile
(15-February-2018 14:43:24)KoXiX napisał(a): [ -> ]Nw czy to błąd ale na sky blocku nie ma komendy. /money porostu nic nie pisze *to nie lag*

Naprawione.
@sebastian12
To dlatego, że na Sv jest komenda /przedmioty a nie itemy. Ale jest też tak że ona pokazuje nie pełne itemy na gildie.
Minęły 24 godziny od startu nowej maszyny, z uwagi że nikt nie zgłosił żadnych problemów dotyczących migracji to pozostawie wątek jeszcze na 24 godziny, w przypadku braku zgłoszeń zostanie zamknięty.

Przypominam że został również naprawiony mineserwer.pl/uploadzdjec Smile
cieszcie się spokojną i wydajną grą na nowym serwerze mineserwer.pl =)
Znalazłem problem. Jest napisane, że kupujesz miksture niewidzialności a daje ci regenke.
https://youtu.be/fpTXl8ww45g - dowód
Oczywiście Mineserwer.pl i tryb survival.
to bug niezwiązany z tematem ale spoko fixnie się. Cieszę się że przy migracji nie wystąpiły żadne problemy Smile

wątek zamykam
Stron: 1 2
Przekierowanie