MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: dXminecrafterXb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: dXminecrafterXb
Nicki osób posądzonych: Afrapul
Najdokładniejsza data zdarzenia: ok. godz 18:00 14.02.2018
Opis zdarzenia: klepalem sie na BP na fovie 100 i dostalem bana za ,,cheaty'' xD
Dowody: Macie gdzies tam na dole
Sugerowany wymiar kary: Degrad :3
Serwer: mineserwer.pl : KitPvP
Klepałem się z tobą parę razy. Bijąc cię z miecza nie dostawałes odrzutu, więc stwierdziłem, że masz cheaty (AntyKnockback)
Nie wiem czy sie z toba klepalem ale ja nie widzialem twojego nicku moglbym wiedziec na jakiej arenie? A tak pozatym to moglem miec speeda 3 chyba lub poprostu dostawalem odrzut ale bylem na sprincie nwm
Nie ma to znaczenia czy masz speeda3 czy jestes na sprincie, knocka powinienes dostac. Już sama konsola podpowiadała, że masz Anty knocka
Zadam ponownie to samo pytanie ktora to byla arena? I fajnie ze nic nie znaczy masz ss ze jestem na BP
Bana dostałes o 18:14 a screen jest zrobiony o godzine 18:30. Przez ten czas mogłes usunąć wspomagacze.
Decyzje pozostawmy osobie z wyższą rangą.
Po 1 bylem na ts i gadalem z Kalisem poniewaz nie wiedzialem gdzie zamiescic skarge i prosbe o ub a po 2 nie wiem czy sie da wyjsc i wejsc i otrzymac ta sama wiadomosc ,,Zostales zbanowany itp''
Wiec wiesz
Wiadomość jest ta sama jak wchodzisz, gdy jesteś zbanowany. Tak jak Afra napisał, Screen jest zrobiony ok. 15min po dostaniu kary, w tym czasie mogłeś bez problemu usunąć cheaty, więc sprawdzanie Cię teraz nie ma już sensu. Afra bardzo dobrze wie, jak wyglądają cheaty, więc pomyłka jest mało prawdopodobna. Jak dla mnie do odrzucenia.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie