Krótko i na temat tak jak banan powiedział na jednym z live'ów
"Jeśli chcecie to moge zrobić nową edycje Starego rpg'a"
A więc zwracam się tu z pytaniem czy będzie ? Oraz dodaje tu taką propozycje dodania
Lepszego zarabiania czyli dodania Magicznego Kupca u którego możemy sprzedawać jedynie klejnoty.
A po co to komu

? Jak będzie reset itów to wątpie, że ktoś będzie tam grał, bo wydał na to tyle kasy i nie będzie robił wszystkiego drugi raz jestem na
NIE!
Jestem na NIE jak będzie reset to i tak nick nie będzie grał.
Nowa edycja na RPG 1.0? Głupie, głupie i jeszcze raz głupie weź pod uwagę graczy, którzy mają np. po 100+ lvl i tyle godzin przegranych... Na tym rpg 1.0 znajdzie się dużooo osób, które mają bardzo dobre itemki np Wzm tyrka, błogo, klątwa... co nie jest łatwe do zdobycia nawet przez sms... Jestem na wielkie NIE!
Po tym jak przedstawił to Crasztargis to faktycznie skrajnie głupi pomysł i sam tu zagłosowałem na nie =)
Robienie nowej edycji z tym samym nie ma tu żadnego sensu. Niezależnie od ankiety w przyszłości powstanie tutaj reedycja jednak z aktualną nie będzie miała wiele wspólnego, na pewno dla klimatu pozostaną stare mapy i może część potworów, jednak wszelkie ich umiejętności, system lvli, expa, nowe bossy, klany ulegną zmienie i pojawi się masa nowych rzeczy z zachowaniem klimatu map z starej edycji, tak samo jak wersja gry która będzie na 1.8+, tak jak w przypadku bestrpg pojawią się nowe klasy i wiele innych. Po tym jak to przedstawił Crasztargis to byłbym zdziwiony gdy ktokolwiek był chętny
PS. na nowej reedycji bronie jak wzmocniony tyrael nic nie byłyby warte bo nowe oczywiście też będą znacznie podkręcone jak te z bestrpg.
PS2. już wiem aby nigdy nie prosić widzów o robienie ankiet których zamierzenia nie rozumieją