MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: OSZUSTWO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Real Life
3 razy próbowałam zdać prawo jazdy ale nie mogłam bo mnie zatrzymywało a czas leciał a to wina servera bo miał lagi i proszę o zwrot 1 000$ i prawo jazdy
bo bym zdała jechałam cały czas po białych ale w momentach zcinało mnie i czasu mi zabrakło i mnie wywalało :@ więc bardzo proszę o prawo jazdy i 1 000$ bardzo brosze bo mi się to należy to wszystko wina servera
na serwerze były lagi bo inni gracze pisali "są lagi "
prosze zwrot
"Administracja nie odpowiada za utracone itemy" zapewne wjechałaś w redstone block, który zatrzymuje, a ścinki pewnie są z twojej winy.
na serwerze były lagi i inni gracze pisali "lag"
Owszem lagi na serwerze mogły występować, ale odpowiedź jest prosta, administracja nie odpowiada za utracone przedmioty, oraz dollary, jedynie rozważa problemy w zamówieniach. Powiem tyle, lagi od serwera mogły być, ale serwer ma prawo się wyłączyć, zresetować w każdej chwili, oraz musisz mieć tego świadomość, i niestety nie odzyskasz swoich dollarów, oraz "prawa jazdy" Tongue
Co do tytułu, nie jest on na temat, bo nikt cie tu nie oszukał kolego, nie wolno wprowadzać w błąd, bo to psuje twoją reputacje, oraz zabiera czas administracji Confused
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie