16-July-2015, 21:45:20
17-July-2015, 08:25:54
lagi masz i to dlatego cie padł kup se bardziej wydajny komputer bo sam przy nim siedzę jak gra i nie ma czitów oraz brak podejrzanych odruchów jego niewinność zasłania jak już mowiłem twój własny komputer ogarnij lagi a potem nagrywaj
P.S przyjrzyj się jak niebieski klepał dobrze bartka ten niebieski atakował bez trudu więc uleprz swojego kompa a potem łap cziterów i tyle

P.S przyjrzyj się jak niebieski klepał dobrze bartka ten niebieski atakował bez trudu więc uleprz swojego kompa a potem łap cziterów i tyle

17-July-2015, 08:47:34
(17-July-2015 08:25:54)artur132 napisał(a): [ -> ]lagi masz i to dlatego cie padł kup se bardziej wydajny komputer bo sam przy nim siedzę jak gra i nie ma czitów oraz brak podejrzanych odruchów jego niewinność zasłania jak już mowiłem twój własny komputer ogarnij lagi a potem nagrywaj
Kolego gram w mc 5 lat a na WD 8 miesięcy i umiem rozróżnić cheatera od
niewinnego gracza a to że mnie jak to określiłeś "padł", miałem skórzany set i nie pełne hp a jeśli nie dostrzegłeś jak bił w kosmos a ja dostałem to polecam zwolnione tempo.
I jeszcze jedno to że jest twoim bratem/kolegą nie upoważnia cię do tego by bronic takiego cheatera.
17-July-2015, 08:59:51
nie to był lag zobacz w zwolnionym tępie 0.25 ty też nie trafiłeś !! i co masz za mały ping
17-July-2015, 09:05:04
potwierdzam cię dominik i gram z tak zwanym cziterem na wspólnym kompie jakoś o aure nikt mnie nie oskarża dodam tez jak na twoim nagraniu klepie sie ze skórzanym problemu z nim nie ma by bartka ciosać podrasuj se FPSy bo dlatego uznajesz że gracz z niby aura tak naprawde jest czysty i dostaje bana lepiej nagraj babciestenie dziadkagrzesia terenpvp oni maja czity a nie XDbartekbartekXD rosiłbym pomocnika o zamkniecie wątku 

17-July-2015, 09:11:03
wojtek zainstaluj sobie optifaina to zredukuje lagi a i zmień laucher z zyczu na inny bo zyczu zawsze laguje
17-July-2015, 10:00:16
Używam shiginimy i mam optifina i ustawienia takie że normalnie po 70-80 fpsów a przy nagrywaniu 10-20
-.-
-.-
17-July-2015, 10:30:16
Bandicam laguje mocno mc, a co do skargi to czysty nie jest!
17-July-2015, 10:33:37
Wojtek nie nagrywaj przy takich lagach i nie, nie umiesz odroznic cheatera.
Teraz ciezko zauwazyc ale przy 60 fps na spowolnieniu by spokojnie bylo widac ze czysty
Teraz ciezko zauwazyc ale przy 60 fps na spowolnieniu by spokojnie bylo widac ze czysty
17-July-2015, 11:11:22
Miał dusz wiec cie na hita a nie że ''aura''