MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga XDbartek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nick oskarżyciela: wojteksyQ1
Nick oskarżonego: XDbartekbartekXD
Powód: Cheaty
Dowody: https://youtu.be/fKL2engKbpQ
lagi masz i to dlatego cie padł kup se bardziej wydajny komputer bo sam przy nim siedzę jak gra i nie ma czitów oraz brak podejrzanych odruchów jego niewinność zasłania jak już mowiłem twój własny komputer ogarnij lagi a potem nagrywajDodgy

P.S przyjrzyj się jak niebieski klepał dobrze bartka ten niebieski atakował bez trudu więc uleprz swojego kompa a potem łap cziterów i tyleWink
(17-July-2015 08:25:54)artur132 napisał(a): [ -> ]lagi masz i to dlatego cie padł kup se bardziej wydajny komputer bo sam przy nim siedzę jak gra i nie ma czitów oraz brak podejrzanych odruchów jego niewinność zasłania jak już mowiłem twój własny komputer ogarnij lagi a potem nagrywajDodgy

P.S przyjrzyj się jak niebieski klepał dobrze bartka ten niebieski atakował bez trudu więc uleprz swojego kompa a potem łap cziterów i tyleWink

Kolego gram w mc 5 lat a na WD 8 miesięcy i umiem rozróżnić cheatera od
niewinnego gracza a to że mnie jak to określiłeś "padł", miałem skórzany set i nie pełne hp a jeśli nie dostrzegłeś jak bił w kosmos a ja dostałem to polecam zwolnione tempo.
I jeszcze jedno to że jest twoim bratem/kolegą nie upoważnia cię do tego by bronic takiego cheatera.
nie to był lag zobacz w zwolnionym tępie 0.25 ty też nie trafiłeś !! i co masz za mały ping
potwierdzam cię dominik i gram z tak zwanym cziterem na wspólnym kompie jakoś o aure nikt mnie nie oskarża dodam tez jak na twoim nagraniu klepie sie ze skórzanym problemu z nim nie ma by bartka ciosać podrasuj se FPSy bo dlatego uznajesz że gracz z niby aura tak naprawde jest czysty i dostaje bana lepiej nagraj babciestenie dziadkagrzesia terenpvp oni maja czity a nie XDbartekbartekXD rosiłbym pomocnika o zamkniecie wątku Dodgy
wojtek zainstaluj sobie optifaina to zredukuje lagi a i zmień laucher z zyczu na inny bo zyczu zawsze laguje
Używam shiginimy i mam optifina i ustawienia takie że normalnie po 70-80 fpsów a przy nagrywaniu 10-20
-.-
Bandicam laguje mocno mc, a co do skargi to czysty nie jest!
Wojtek nie nagrywaj przy takich lagach i nie, nie umiesz odroznic cheatera.
Teraz ciezko zauwazyc ale przy 60 fps na spowolnieniu by spokojnie bylo widac ze czysty
Miał dusz wiec cie na hita a nie że ''aura''
Stron: 1 2 3
Przekierowanie