MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] SzakalMistrz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SzakalMistrz
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Rozpisze się trochę, chciałbym prosić o unbana bo przez moją głupotę zrobiłeś coś czego nie chciałem, napisałem do kolegi którego znam trochę, ip pewnego serwera i nie dałem na początku /msg, bardzo przepraszam administrację za ten błąd, ale naprawdę chciałbym poprosić o pozytywne rozpatrzenie tego co napisałem w tym wątku, dziękuje. PS. Nie mam zamiaru kupywania unbana bo to jest bez sensu moim zdaniem, męczyłem się dniami i nocami, żeby osiągnąć to co osiągnąłem i przez moją pomyłkę to tracę, nigdy się to nie powtórzy, obiecuje.
Treść Bana: Reklama innego serwera
Osoba banująca: Venquazel
Serwer: RPG
Witam, tak jak napisał kolega powyżej, zapomniał dodać /msg gdy podawał mi nazwę serwera, na który mieliśmy razem pograć.
(Było to ok. godziny 3-5 w nocy, więc prawie nie było osób.)
Razem z kolegą, przepraszamy i prosimy o unbana.
napisz ip ts

napisz ip ts
Trzeba patrzeć w takim razie, co się pisze, bo to raczej kiepskie usprawiedliwienie, że zapomniałeś wpisać komendy /msg. To wina tylko Twojego gapiostwa. Napisałeś nazwę innego serwera na chacie, więc ban uzasadniony. Za błędy się stety lub niestety płaci.
Stary postaw się na moim miejscu
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie