MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zróbcie coś, tutaj się nie da grać
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Na waszym serwerze "SkyBlock+ 2.0" nie da się grać, nawet gdy na serwerze jest tylko kilka-kilkanascie osób.
Przed chwilą wyrzuciło mnie z niego dwa razy pod rząd, mimo, że na serwerze było tylko 10 osób (sic!)
O lagach nie muszę wspominać
Wiem,że wina jest po stronie waszego serwera gdyż po wyrzuceniu mnie w polu wiadomości przeczytałem "kicked - anti crash plugin"
Jeżeli sytuacja bedzie sie utrzymywać, to z tego serwera odejdzie wiele osób, w tym VIPowie.
Jaki serwer? Mniej wiecej od kiedy tak sie dzieje? Troche wiecej szczegolow jezeli mozna, ulatwilo by to co nie co. A po za tym jezeli na trybie spotkasz jakiegos czlonka administracji lub opiekuna trybu mozesz mu to zglosic na pewno, jezeli ma odpowiednie uprawnienia cos z tym zrobi a jak nie to przekaze odpowiedniej osobie. Lub jeszcze inaczej, szybciej jest zlapac kogos na tsie tam przewaznie zawsze ktos jest, kto bedzie Ci w stanie pomoc jak i zaradzić na "lagi". Pozdrawiam
Przekierowanie