No ej, czy administracja serwera jest poważna w tym momencie? Podanie o pomocnika przyjmujecie co tysięczne a sami nic nie robicie! Jedyni pomocnicy jakich czasem widzę w akcji to Quirll, iron i czasem SkyLifeV. Reszta nic. A administracja pojawia się na serwerze tylko w weekendy, i to nie w każdy. Albo w jedną stronę albo w drugą! Mam nadzieję że nie dostanę bana ani żadnej kary, to jest moje zdanie. Zresztą bardzo wiele osób podziela moje zdanie, więc nie tylko ja tak twierdzę.
W wakacje Administracja nie jest często większość jest na wakacjach, a co do podan to przyjmują nie co tysieczne tylko odpowiednich graczy serwera.
w sumie masz zdziebka stodołę racji nie że wieśniak jestem, ale rzadko widze administracje serwa i pomocników ja codziennie jestem na serwie na trybie WD cziterów tam od grona a graczom o trud by ich nagrac wsadzic na youtube napisac skarge i cierplliwie czekac az ktos sie sprawa zajmie ja bym chetnie zrobil podanie ale potrzebuje mikrofon na ts oraz wiecej watkow + postow w tej sytulacji mozna tylko ze spuszczona glowa czekac az mineserwer przyjmie graczy na pomocnikow ktorzy siedza i lapia cziterow CODZIENNIE jak ja np.

(16-July-2015 18:42:59)Koksu449* napisał(a): [ -> ]W wakacje Administracja nie jest często większość jest na wakacjach, a co do podan to przyjmują nie co tysieczne tylko odpowiednich graczy serwera.
Przyjmują tylko tych co przyliżą się pomocnikom
A co do tematu to wszystko prawda jest tyle pomocników a widać że cokolwiek robi tylko kilku z nich większość olewa to i wbija tylko wtedy gdy Kalis jest na serwerze
żeby zrobić wrażenie że co robią heheh
Taki lama np ma ból dupy za to że ktoś napisze prośbę o sprawdzenie bo hehe dla niego łatwiej jest wejść na forum zobaczyć skargę z dowodami zbanować i mieć wszystko w dupie
Kiedyś było lepiej a teraz to tylko uj dupa kamieni kupa gra tu straciła całkowicie sens bo błaganie proszenie o naprawienie bugów które są od miesięcy lub wgranie jakiegokolwiek antycheatu jest heheh nawet nie brane pod uwagę
@UP
Ja już powiedziałem co do sprawdzania... nie ma mnie bo jestem na wakacjach, wrócę to się zajmę trybem z cheaterami. Ludzie, administracja to też ludzie i też potrzebują odpoczynku jak każdy człowiek.
(16-July-2015 19:13:09)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]@UP
Ja już powiedziałem co do sprawdzania... nie ma mnie bo jestem na wakacjach, wrócę to się zajmę trybem z cheaterami. Ludzie, administracja to też ludzie i też potrzebują odpoczynku jak każdy człowiek.
Jest tyle ludzi w administracji czy tak ciężko sprawdzić te 3-4 osoby na które skarży się mnóstwo graczy ale nie lepiej sprawić żeby to gracze wszystko robili
My już pilnujemy ogólnej kultury, a jak widzimy cheatera to nim się zajmujemy, my też wszystkiego nie ogarniemy, a gracze mogliby czasem też sami coś nagrać i wrzucić...
Dostępni pomocnicy w miarę reagują na wezwania lecz przypominam że wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy swe wymogi i sami mamy prawo do sprawdzania i podejrzeń więc sami też mamy swe tajemnice

(16-July-2015 19:20:34)ironhide napisał(a): [ -> ]Dostępni pomocnicy w miarę reagują na wezwania lecz przypominam że wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy swe wymogi i sami mamy prawo do sprawdzania i podejrzeń więc sami też mamy swe tajemnice 
To wymień tych nie "dostępnych" :>
Sam ich powinieneś znać. tych co widujemy to możemy im zgłaszać podejrzenia, prośby, ewentualnie problemy które pomocnik może odczynić ale naprawdę uszanujmy to że jesteśmy ludźmi a nie robotami