MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Antycheat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Wiem że macie porblem z cheaterami napisałem specjalnie na wasz serwer Anty Chodzenie po wodzie (jesus) Prosze bardzo.Prosze tylko żeby Kalis lub szybkibanan to dodali.

https://code.skript.pl/2ql6ag8I/
Testowałem podobnie działający skrypt, i nie blokuje on w pełni chodzienia po wodzie. Niektóre cheaty posiadają różne tryby chodzenia po wodzie, których taki skrypt nie jest w stanie wykryć. Dodatkowo lepszym pomysłem byłoby cofanie graczy do wody, a nie wyrzucanie ich z serwera.
(11-February-2018 11:23:05)KKXD napisał(a): [ -> ]Testowałem podobnie działający skrypt, i nie blokuje on w pełni chodzienia po wodzie. Niektóre cheaty posiadają różne tryby chodzenia po wodzie, których taki skrypt nie jest w stanie wykryć. Dodatkowo lepszym pomysłem byłoby cofanie graczy do wody, a nie wyrzucanie ich z serwera.

Testowałem skrypt i działa i nie wywala graczy z serwera.Pisze tylko zeby odinstalował chetay i cofa do wody
Mysle ze dobry pomysl poniewaz jest sporo graczy cheatujacy i taki skrypt (tym bardziej napisany przez Ciebie) powinien byc chociaz przetestowany Smile
skryptów nie używa się do sprawdzania cheatów, ludzie ogarnijcie się Tongue takich rzeczy mozesz stosowac na dwuoosbowym amatorskim serweru na enchu Tongue
zreszta problem juz wyeliminowany, odsylam do nowego watku ntt.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie