Administracjo
Na serwerze gram z nickiem DarnicPrestone.
MineFox ma dosyć dużo trybów gry jednak brakuje mi jednego. Mam na myśli 4Fun. Uważam że jest on dosyć ważny. Jestem przekonany że znajdzie się grupa graczy(możliwe że całkiem duża) którzy też chcieli by ten pograć na nim.
Dlatego też proponuje przeprowadzić ankietę wśród graczy.
Oczywiście jeżeli pomysł ten wypali gotowy jestem zająć się tym lub w dużym stopniu pomóc osobie za to odpowiedzialnej.
Nie napisałeś nawet na czym taki tryb polega. Mapy, pluginy, kolejny serwer aby wszystko działało stabilnie. Jeśli jesteś w stanie to zapewnić wtedy możemy rozmawiać
(11-February-2018 03:22:11)Kornelia napisał(a): [ -> ]Nie napisałeś nawet na czym taki tryb polega. Mapy, pluginy, kolejny serwer aby wszystko działało stabilnie. Jeśli jesteś w stanie to zapewnić wtedy możemy rozmawiać
Tryb polegał by na daniu graczom działek żeby mogli na nich budować podobnie jak na creative. Jednak z tą różnicą że materiały sami muszą zdobyć w wyznaczonych miejscach. Dla prostszego startu gracze otrzymywali by itemy np. z żelaza . Powinny pojawiać się tam często różnego rodzaju eventy. Dodatkowo można zrobić arene pvp , parkour itp.
To zarys tego jak powinnien wyglądać ten tryb więc nie jest zbyt dokładny.
Co do pluginów to się na tym nie znam a mapami można zająć się póżniej.
Jak chcesz nowy tryb to zrób mapki pluginy itp. a nie wymagasz że administracja ma robić...
(11-February-2018 14:36:43)KoXiX napisał(a): [ -> ]Jak chcesz nowy tryb to zrób mapki pluginy itp. a nie wymagasz że administracja ma robić...
Nie wymagam że "administracja ma robić" tylko proponuje. Poza tym napisałem że mogę sie tym zająć gdy złożyłem taką propozycję. Oczywiście sam nie dam rady.
Naucz się czytać i pomyśl zanim coś napiszesz.
Więc propozycja odrzucona, nic ciekawego.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!