MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł na tryb minecraft Dragon Escape
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W trybie dragon escape chodzi o to że pokonujemy parkour i musimy dobiegnąć do mety ale to nie takie proste bo za nami lata smok i rozwala bloki presja rożnie gdy smok zaczyna pszyśpieszać. Tryb bardzo fajny i miło by się grało w tą grę na waszym serwerze
Widziałem to na innych serwerach.Kiedyś ludzie je lubili teraz takie tryby świecą pustkami...
Ja w sumie jestem na TAK, bo mało jest serwerów przynajmniej polskich z dragon escape ;D
Ja jestem na nie przecież nie bd ściągać od każdego dragon escape bo on świeci pustkami .
Ale taki tryb jest spoko. Można dodać do niego jeszcze jakieś bonusy w trakcie drobi, np. teleport w inne miejsce czy latanie przez 5 s...
Jestem na NIE!
Nikt nie gra na takich trybach. Za mało osób będzie żeby wystartowało. Kelo-Max jak się doda coś takiego to co to za escape...
NA TAK fajny tryb! grałem na zagranicznych serwerach fajne
Pluginy, mody, konfiguracje, mapki i texturpacki. Wtedy kalis będzie mógł się nad tym zastanowić.
Jestem na nie mało osób by grało tak jak w parkur prosze o zamknięcie. zgadzasz sie Daj diaxaTongue
Nie jesteś ani moderatorem forum ani założycielem wątku więc nie decydujesz o tym czy temat zamknięty.
Stron: 1 2
Przekierowanie