MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Stracone ity kuzyna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jakiś czas temu wyczyszczono ekwipunek mojego kuzyna o nicku PatrykPD
dam mu się teraz wypowiedzieć
witam około godziny 20-21 z 2 tygodnie temu gdy chciałem koledze dać ip serwera to wylogowało mnie i straciłem wszystkie przedmioty były one następujące: Półautomat, pistolet beretta , karabin snajperski, dużo amunicji do shotguna pistoletu i karabinu snajperskiego , włoski set , około 4 głów alkaidy ,3 sycylijczyka,7 kolumbijczyka . Proszę o jak najszybszy zwrot wymienionych przedmiotów ponieważ zależy mi na czasie.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy
P.S jaki chciałeś podać ip? z serwerów banana?
Mineserwer.pl
Dużo ludzi straciło ity. Praktycznie prawie cały. Ludzie stracili sety police, karambity i inne itemki o których nawet nie śniłeś. Niestety dalej nikt im nie pomaga i raczej nie pomoże. Powód dlaczego tak myślę? powstało już z 5 wątków o tej sytuacji i z 10 na temat bugów. Żaden z nich nie został rozpatrzony. Bank zachodni nie został naprawiony (Minefox) ( Na MS za chwile będzie zniszczony). Ludzie 8 dni temu stracili lvl a jeszcze wcześniej któryś z graczy tracił ity. Ludzie pisali już od dawna o spontanicznych utratach itemów jednak nikt tego bugu nie naprawił i jest jak jest... Lepiej już nie grać na tym trybie i pograć np na RPG, no chyba ,że lubisz bawić się w ruletkę w której codziennie możesz stracić ity lub patrzeć na gniew ludzi i czekać jak rozdadzą resztki które jakoś się ostały. Do tych co odpowiadają,,Administracja nie odpowiada za stracone itemy'' Skoro tak to dlaczego cheaty są nie dozwolone? dlaczego administracją często naprawia bugi? dlaczego ulepszane są tryby? Przecież ,,Administracja nie odpowiada za stracone itemy'' Rozumiem że oddawanie itemów jest trudne ( w tym przypadku nie bo wystarczyło by zgranie backupa godzine przed restartem który skutkował stratą itów) ale dlaczego administratorzy nie chcą chociaż zapobiec powtórzeniu się tych sytacji? Tak wiem ,że maja oni zawrót głowy z rpg 2.0 i brutal life ale niech chociaż trochę poświęcą uwagi starym trybom.
Wyjaśnienie - http://mineserwer.pl/Temat-Stracone-Itemy-na-Gta-Ms
Zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie