Twój nick z gry: AllaHS
Nicki osób posądzonych: ComeOnMan
Najdokładniejsza data zdarzenia: 10-02-2018
Opis zdarzenia: Gracz cheatuje.
Dowody: https://youtu.be/qXdMay7T_BM
Sugerowany wymiar kary: Perm
Serwer: Mineserwer.pl
Miales wtedy knocka II i mnie odpychalo i mi glowa wirowala a jak ty sie klepiesz to nie walisz mieczem caly czas smieszne? Pisze to z konta brata bo tam sie wkurzylem ze nie chcialo mi sie zmieniac. . . pff mysle ze administracja sie nie nabierze na ten filmik Dziekuje
To ja się wtedy biłem z tobą i za każdym razem jak ludzie za bariera byli bliżej to nagle ich biłeś XD
(10-February-2018 20:30:37)Mike2460 napisał(a): [ -> ]To ja się wtedy biłem z tobą i za każdym razem jak ludzie za bariera byli bliżej to nagle ich biłeś XD
Wiem ze ty sie ze mna biles no ale tylko 1 taka sytuacja byla ze ich bilem wiec prosze mi tu nie klamac
(10-February-2018 20:30:37)Mike2460 napisał(a): [ -> ]To ja się wtedy biłem z tobą i za każdym razem jak ludzie za bariera byli bliżej to nagle ich biłeś XD
Powiem mocne slowo prosze mi tu nie ********* potem mnie przygwozdziles do sciany i nie moglem ich bich
Przestan klamac chcesz tylko doprowadzic zebym dostal perma
Nie wiem czego ty nie widzisz, walczysz podchodzisz pod szybę i bijesz innych graczy. I co ma jakiś knock II osoby z którą się nie biłeś?
Po 2 potem walczyłeś ze mną i CzaReT, miałeś problem że 2v1 ale gdy wyskoczyłem z boku jakoś główka Ci dziwnie się popatrzyła na mnie i uderzyła. Wiem nie ma dowodów ale może sobie to przypomnisz i będziesz miał trochę tego honoru i nie będziesz się kłócił.
Ewidentna kill aura. Ukarany, zgodnie z regulaminem.