MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Stracone Itemy Na GTA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gdzieś około Godziny 19:30 Cały Serwer Wywaliło Odczekałem Gdzieś 10min i ponowie weszłem na serwer i po zalogowaniu i wejściu na tryb GTA Straciłem Swoje Wszystkie Itemy Prosił bym o backupa. SERWER : Mineserwer.pl
Administracja nie odpowiada za utracone itemy
Może i nie odpowiada za stracone itemy ale ludzie to nie dzieje się 1 raz. Co chwila ktoś traci itemy lub lvl. ok 8 dni temu prawie cały serwer stracił lvl. Średnio co 3 dni jakiś gracz traci ity (najczęściej set) , Serwer wywala praktycznie codziennie. Bank zachodni i obawiam się ,że inne nie są zabezpieczone.
Skoro nie chcecie oddać itemów to chociaż naprawcie te bugi bo gracze którzy osiągnęli jakieś itemy boją się wbijać ze strachu przed ich stratą.
Afrapul ty piszesz że wy nie odpowiadacie za to że gracze którzy zbierali te itemy przez parę dni stracili je przez głupie błędy serwera ? tak szczerze wbij sobie na ten tryb i se zobacz jak gracze są zdenerwowani przez stracenie itów.
(10-February-2018 13:12:19)Septile napisał(a): [ -> ]Afrapul ty piszesz że wy nie odpowiadacie za to że gracze którzy zbierali te itemy przez parę dni stracili je przez głupie błędy serwera ? tak szczerze wbij sobie na ten tryb i se zobacz jak gracze są zdenerwowani przez stracenie itów.

"Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!"
Ale możecie chociarz naprawić te bugi? Było już w ich sprawie z 10 postów a wy zamiast je naprawić kopiujecie i wklejacie tą samą odpowiedź. Okej okej nie oddacie itów (co jak dla mnie jest nie fair ale ok) to chociarz naprawcie te bugi
Wyjaśnienie - http://mineserwer.pl/Temat-Stracone-Itemy-na-Gta-Ms
Zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie