MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Utrata kasy i wyspy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dzisiaj się nie umiałem zalogować na moje konto, pisało mi "nie prawidłowe hasło" za jakieś 15 minut mi się udało. I okazało się że nie mam wyspy a na moim koncie jest 0$. Byłem już w top 6 a teraz nie mam nic :/ da się coś z tym zrobić ? najbardziej szkoda mi tych 21 spawnerów Sad
Serwer? Może pomyliłeś Nicki np.Bartek00722 lub bartek0072
(09-February-2018 21:41:19)KoXiX napisał(a): [ -> ]Serwer? Może pomyliłeś Nicki np.Bartek00722 lub bartek0072
Minefox Skyblock. Mój nic na serwie to Bauer. Niestety, nie pomyliłem Sad wpisuję /is to mi pisze że nie mam więcej resetów Sad
Sam miałeś wyspę czy z kimś
(09-February-2018 21:51:14)KoXiX napisał(a): [ -> ]Sam miałeś wyspę czy z kimś
Sam miałem :/
Kiedy ostatnio wchodziłeś na serwer ?
Bo dlugim czasie nieobecności wyspa jest usuwana
(09-February-2018 21:55:10)KoXiX napisał(a): [ -> ]Kiedy ostatnio wchodziłeś na serwer ?
To odpada :/ ostatnio wchodziłem wczoraj wieczorem i wszystko było...

(09-February-2018 22:01:34)bartek00722 napisał(a): [ -> ]
(09-February-2018 21:55:10)KoXiX napisał(a): [ -> ]Kiedy ostatnio wchodziłeś na serwer ?
To odpada :/ ostatnio wchodziłem wczoraj wieczorem i wszystko było...
Teraz znowu mi pisało "nie prawidłowe hasło" a za 2 minuty udało mi się zalogować
no to możesz podejrzewać włamanie, zalecamy zmiane haseł aby nie doszło do takiej sytuacji w przyszłości. Z działką Ci nie pomożemy bo niezależnie czy ty ją skasowałeś czy ktoś Ci ją skasował to jej po prostu już nie ma.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie