MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Natychmiastowe Wyrzucenie z Serwera Bestrpg.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
9 luty 2018 r. około godziny 17.40-18.20 doszło do wywalenia wszystkich graczy z serwera z niewiadomych przyczyn.Akurat przed wywaleniem z serwera zrobiłem Epic Bossa - Fantoma z którego zdobyłem Niezidentyfikowanego Anihilusa , którego wymieniłem u akary.Niestety nie nacieszyłem się nim długo gdyż nastąpiło natychmiastowe wyrzucenie z serwera i gdy serwer na nowo się włączył niestety już go nie miałem.
Tutaj głównie do McTrawy - teraz też będziesz pociskał te śmieszne teksty?

Co do tego tematu to owszem, Yetiii zrobił Fantoma i zdobył niezidentyfikowany anihilus, który wymienił u akary.
Pokazywał go nam wszystkim na czacie.

Myśle, że z biegiem czasu znajdzie się więcej pokrzywdzonych.

Pozdrawiam.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy
(09-February-2018 21:15:19)KoXiX napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za utracone itemy

To niech administracja ogarnie się i zabezpieczy serwer, aby tak się nie działo Big Grin
(09-February-2018 21:18:42)Ancymon napisał(a): [ -> ]
(09-February-2018 21:15:19)KoXiX napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za utracone itemy

To niech administracja ogarnie się i zabezpieczy serwer, aby tak się nie działo Big Grin

W regulaminie pisze wszystko jasne że serwer może być w każdej chwili wyłączony lub zresetowany
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Wycinka z regulaminu
(13-December-2017 15:52:51)Admin napisał(a): [ -> ]Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!
(09-February-2018 21:23:32)KoXiX napisał(a): [ -> ]
(09-February-2018 21:18:42)Ancymon napisał(a): [ -> ]

W regulaminie pisze wszystko jasne że serwer może być w każdej chwili wyłączony lub zresetowany
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Wycinka z regulaminu
(13-December-2017 15:52:51)Admin napisał(a): [ -> ]Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!

Przepraszam ale inaczej tego nie da sie nazwać, idiotyzm. Jak może nie być zapowiedzi przed nowa edycją na przykład? XD
Wszystko powinno byc uprzedzone, nawet głupi restart. Pomocnicy tego przestrzegają.
Jeżeli za każdym razem działyby się takie rzeczy, to w końcu ludzie przestaliby grać na serwerach z obawą, że stracą itemy.
Troche logiki trzeba wprowadzić w ten regulamin.
A jeśli mają byc restarty, to może niech serwer będzie ustawiony, że na przykład restart jest o godzinie 10, 19 i 3 nad ranem. Wtedy nie byłoby żadnych zgrzytów.
Wiesz zawsze może być niezapowiedziany restart nie z winy administracji
(09-February-2018 21:37:35)KoXiX napisał(a): [ -> ]Wiesz zawsze może być niezapowiedziany restart nie z winy administracji

Te jak Ty to nazywasz "restarty" zdarzają się zbyt często.
Wspominałem o tym już w innym wątku
Tak zdarzają się restartu ale jakiś pomocnik robi przed ankietę.A takie są tez na które adminustracja nie ma wpływu
Stron: 1 2
Przekierowanie