MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wojownicy dusz przejeli heateży
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wojownicy dusz kiedyś byly grywalne, ale teraz koxy co mieli boskie ninje jak widzą innych heaterów to sami je pobierają widziałem dużo przypadków i mają ninje i boskie odblokowane i pobierają głupie haxy a gdy widze jak se expią kika tygodni bez bana chce aż mi sie samemu je pobrać ... I był kiedyś taki zawalisty antycheat a tera fky,speedhack nadal aura nawet za nią nie wywala i nie banuje. Ten serwer dla heaterów czy graczy? Czasami wbije lokwsn czy ktoś inny, ale on najczęsciej i banuje tych ... np : TojaskuraV5 a dowodów nie chce mi się przesyłać bo to nie ma sensu bo i tak zrobi multikonto a z antycheat ban ban ban i wkońcu będzie grał uczciwie ,-,
Masz rację przydał by się dobry antycheatWink
Cytat:Ten serwer dla heaterów czy graczy? Czasami wbije lokwsn czy ktoś inny, ale on najczęsciej i banuje tych ... np : TojaskuraV5 a dowodów nie chce mi się przesyłać bo to nie ma sensu bo i tak zrobi multikonto a z antycheat ban ban ban i wkońcu będzie grał uczciwie ,-,

To stosując twoje pytanie wg swoich słów: gracze chcą cheaterów czy nie? Skoro nie chce ci się składać skarg albo grać przeciwko takim osobom, to nie musisz... nikt nie zmusza, a gorzkie żale bo są takie osoby - nic nie pomogą... Choćbyśmy rozstawili pół ekipy na WD, zaraz kolejny tryb by pluł ekipie w twarz, że kija robią... Każda złożona skarga jest na wagę złota i pomaga w pewien klocek ulepszyć społeczność, jednak 100% takich zmian jest nieosiągalne, a balans ludzi na trybach (ludzi z ekipy moderacyjnej) musi istnieć.

Chłopie zastanów się lepiej co takim wątkiem chciałbyś osiągnąć, bo w tym momencie nie ma on żadnego sensu.
Wy dalej macie ból czterech liter... To się zapytam wprost PO CO GRACIE NA WD2[1.7-1.8]? Skoro na WD1 jest ten dobry AntyCheat... Wątków o tym temacie jest mnóstwo...
"Cheaterzy byli i zawsze będą bez wpływu na wszystko..."
,,hiterzy! Admy nic nie robią!"
Nie ma to jak okłamywać samego siebie.. Ile razy można pisać, że na 1.7 NIE DA SIĘ zrobić lepszego ac, jeżeli uważacie, że się da, to go zróbcie. Co do waszych uwag, że nic nie robimy, to dam siebie, jako przykład :
http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...fhistory=1 ( 59 stron po 10 banów każda - około 590 banów )
Gdzie większość banów jest z samego wd. To wychodzi przez brak zainteresowania ze strony graczy zgłaszaniem itd, wzięli byście się też za siebie, a nie tylko narzekacie.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie