Administracja mogła by się jednak bardziej postarać niż banować na ślepo tak jak mnie ... jestem permanentnie zbanowany za cheaty choć nawet nie wiem co aura robi

No niestety.
Stary nie raz walczyłem z Tb i się kreciles jak na karuzeli, wiec daruj te klamstwa
Mogłeś mieć cheaty i naewt o tym nie wiedząc
Dominik jak mogłem o tym nie wiedzieć

? Koksu mam już wprawę w minecrafcie

GangsterPL ktos mogl sie wkraść na twoje konto on mogl miec cheaty i na twoje konto je zainstalować !
A to cheaty się nie instalują na komputer ? a i koksu pewno byłem na rogu jak się tak kręciłem bo w tedy wale na ślepo XD
Chyba nie bylo 10 typów dales 10 hitów i wszystkich dedles! Nie mów ze nie bo akurat wtedy mnie dedles ostatniego.
Daruj kłamstwa gangsterekpl bo daleko tak nie zajdziesz, nie tylko gracze Cie przyłapali, logi z gry tylko to potwierdziły.
szybki niemam zamiaru kłamać szkoda tylko że takie drogie to odbanowanie ale ja tam cisne pierw róg mam szybkość 4 potem pota siłki 2 i tak się ubija wszystkich zazwyczaj ale administracja mogła by sprawdzać inaczej niż się przyglądać jak się tłukę a zresztą popatrzcie na moje /stats jak bym cheatował to bym miał z 10x tyle kili
Nie gram na wsi właśnie z tego powodu że mnie wywala a na krolestwo nie logam podczas walki. jak logam to coś zrobić w domu albo na konto kolegi bo on ma róg kupiony a nie zawsze sam wbija żebym mógł sobie kili nabić ;/