MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mini pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mój pomysł polega na: Enderchest który będzie dostępny przez całą grę (nie na całe wd tylko na 1 grę). Ja np. Jako dobry gracz czasem mam tych itów x6 czy ileś. Rozdaje to ludziom ale jak wyposażę cały team w eq to trochę szkoda z tym ded. W enderchest można będzie chować wszystkie itemy zaczynając od eq po potki i inne. POWTARZAM enderchest jest na jedną grę po jednej grze wszystkie itemki z enderchest się kasują Smile pozdro. pawelu
Na tak!.Bardzo to przydatne by było.Gracze gdyby mieli sporo np:Potek.Mieczy dusz itp to by mogli sb schować i gdyby dedli by to znowu by mogli z nich skorzystać.
Ogólnie czemu nie, ale znasz graczy, znajdą jakieś myki i będą mieli korzyści z tego jeszcze większe.
Jakie myki ? to jest tylko prosty minecraftowy enderchest Big Grin
na NIE ponieważ będzie sie enderchest bugował... po 2 jeśli chcesz schowac ity to zrób sb skrzynie i schowaj. Żadnego problemu nie masz ;p
Po 3 administracja będzie musiała poświęcic czas którego mało ;€
szczurss mało kiedy cheater który widzi skrzynie okradł ci ją? ja nie mam zamiaru więcej itów tracić. I CO MA SIĘ BUGOWAĆ KUR*** ? to minecraftowy enderchest -,-
bugowac się może to że itemki mogą zostawać na więcej gier itp
a od kiedy giniesz na aurze? Wink
Człowieku ja nigdy nie miałem aury Smile chcesz pewności? wbijamy na ts do pomocnika i sprawdzają mnie ale cb też Smile i jak się dobrze ogarnie to się nie zbugują Wink
(15-July-2015 21:09:36)szczurss napisał(a): [ -> ]na NIE ponieważ będzie sie enderchest bugował... po 2 jeśli chcesz schowac ity to zrób sb skrzynie i schowaj. Żadnego problemu nie masz ;p
Po 3 administracja będzie musiała poświęcic czas którego mało ;€

Są gracze którzy mają cheaty które pokazują ukryte skrzynie a enderchest to dobre rozwiązanie bo ile można być okradanym przez takich graczy i nie chodzi tu o słabą kryjówkę bo nie można tak schować żeby nie ukradli
Nie no by było tak samo jak na SG schowasz coś do ender i masz cały czas
Stron: 1 2
Przekierowanie