MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem na Jail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, 06.02.2018 usunęło mi wszystkie itemki (super kilof, siekierka) tak jak bym zaczynał od nowa. Najbardziej brakuje mi tego super kilofa bo kopał szybko a następny mogę wziąć za miesiąc. Jak by się dało to był bym wdzięczny.

Mój nick: MatiG17
Moja ranga: VIP
Serwer: Jail
Usunęło, a może miałeś włam na konto? Administracja NIE odpowiada za utracone item, musiałbyś mieć solidne dowody, że je straciłeś w bliżej niewyjaśniony sposób. Inaczej możesz po prostu próbować naciągnąć administrację.
Nie zmieniłeś czasem wielkości liter w nicku? Wystarczy zmienić wielkość 1 litery w nazwie użytkownika aby wszystkie dane związane z kontem zostały usunięte. W tym przedmioty w EQ oraz odblokowanie sektory.
Wczoraj nagle wyłączyło serwer, nie dało się na niego dołączyć około 30 sekund, jak dołączyłem nie było tych itemków, a przedtem były. Nie zmieniałem wielkości liter w nicku.
A co robiłeś kilka chwil przed wyłączeniem serwera? Był to pewnie zaplanowany restart trybu.
Kopałem na sektorze Z i raczej to nie był restart trybu jak zachowało mi się 10mln.
Restart trybu nie powoduje usunięcie serwerowej gotówki, a usprawnia tylko działanie serwera. Masz pewność, że nikt niepowołany nie miał dostępu do Twojego konta? Mogłeś też przypadkowo wpisać komendę /clear, która czyści EQ.
Napisałeś to w dziale MineFox. Sprawdziłem na Jailu twój nick: MatiG17 pokazało, że taki nick nie grał u nas na tym trybie.
To napisałem w złym dziale, myślałem że to dział o MineSerwer.
Na jail nie było nowej edycji, najprawdopodobniej ktoś ciebie okradł.
Stron: 1 2
Przekierowanie