Zauważyłem że nie ma w większości przypadków w drużynach żadnej pracy zespołowej dla przykładu robie skrzynkę z jedzeniem żeby nie musieli ludzie zbierać tylko wziąć wydzielone porcję i iść dalej tymczasem pierwszy który podejdzie zabiera wszystko choć i tak tego nie zużyje tylko zginie i da przeciwnikowi to samo z np. Żelazem czy uzbrojeniem jest 3 stacji iron (tak dla przykładu ) a ktoś z całym setek zbiera to nie wiem po co. Proszę graczy którzy to czytają o postępowanie dla dobra teamu nie dla tylko własnego
(15-July-2015 19:24:50)wojteksyQ1 napisał(a): [ -> ]Ale jeśli ktoś ma set to może włoży to np. żelazo do enderowego pieca i jak dednie ma na potem.
Ale za to podczas kiedy przerobione żelazo leży w piecu ktoś kto potrzebuje na teraz nie może tego zebrać
Enderowy piec ma tylko 2 miejsca to nie jest zbyt wiele

, ale na to nie ma co liczyć 70 % serwera to dzieci 7-8 lat które biorą wszystko chociaż z tym ded

np. dasz do skrzyni 4 miecze i on weźmie wszystkie

@Up łącznie z tb

zznalazło się dziecko na haxach

ja jak jest 64 arbuzów bo ktoś zrobił skrzynie biorę arbuzów 20 a nie jak raz zrobiłem skrzynie z jedzeniem podszedł gracz i wzioł wszystko a było 5 staków arbuzów
Ja robie zawsze na początku skrzynkę z wydzielonym porcja mi chleba po 4 sztuki na całej długości skrzyni i nad tym po 7 arbuzów a tu ktoś przychodzi bierze cały chleb i pisze na chacie "XD" i leci nie wiem gdzie
To samo z alchemia robie misture niewidzialne a tu jakiś idiota zabiera. ALE co zabrał uwaga klarowną mikstury tak zgadza się mikstury bez efektu
Gracze jak widać nigdy nie nauczą się team worka i team skilli bo zawsze tylko na sobie polegają, zwłaszcza ci co mają wszystko i siebie za op typów uważają. Niektórzy to umieją ale wszyscy się tego muszą nauczyć by to zadziałało. Moim zdaniem za bardzo siebie przeceniają
Czasem gracze maja w sobie smieci i wylatuja nasiona kwiaty i mala ilosc blokow

Minecraft zagarnia sie nieogarami o wieku 5-10 co sa nobami a trohe starsi maja rozsadek

Chyba sam nalezysz do tego przedzialu 5-10