MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sprawdzenie adam48
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie mam screenów ale ten gracz miał konto adam47. Proszę go sprawdzić bo gram na WD i zabiłem gościa z rogu. A on pisze na chacie że jak walnąłem gościa BEZ rogu to miał 9HP. Skąd niby to wiedział? Dlatego proszę żeby go sprawdzić.
ZGADZAM SIĘ!!!. Każdego wyzywa od aury i jakich tylko a sam ma -,- polecam sprawdzenie
Może miał DamageIndicator? ._.
Zgadzam się z @up ta modyfikacja nie jest zabroniona chyba?
A tak btw. No błagam was nie piszcie skarg typy SPRAWDZ GO BO MA CHEATY !!
tylko z dowodami.
Niech P+ to zamknie.
Nie sprawdzamy graczy na życzenie... myślicie, że my jesteśmy botami i wszystko zrobimy w 5 sekund? Pobierzcie program do nagrywania i już...
lama weź pod uwagę ze TO TEN SAM GRACZ tylko o zmienionym nicku. On ma cheaty na koncie adam47 i adam48. Dlatego proszę żeby go sprawdzić.

na adam47 chyba ma bana.
@Up2 ale i tak ncp nie pokazuje dobrze!
@UP

Co ja o NCP napisałem?
ncp czasem zawodzi a czasem gada prawdę lecz na trybach W vs P i WD trzeba nie tylko ncp bo przypominam że mamy tam też i super bronie więc ncp może odczytać wszystko i tu trzeba mieć inne metody do sprawdzania
michal weź się ogarnij ja mam tylko 2 konta adam47 i jestem_pupek a adam48 i trick zbanowali za cheaty bo to mój brat -,-
Stron: 1 2 3
Przekierowanie