MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bezpodstawne zbanowanie. (2)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: XxKubaa_
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Powiem tak przez chwilę nie mogłem się zalogować na konto a hasło nie pasowało a zaraz zadziałało, myślę, że oni jakimś sposobem kradną hasła i reklamują, jeden chłopak tez reklamował abym nigdy nie podejrzewał go o reklamowanie, dużo ludzi piało, że kradną hasła, przysięgam nigdy w życiu nie piałem, owszem grałem tam, ale przestałem, jeśli myślicie, że kłamie to jesteście w wielkim błędzie, powiem tak nigdy nic nie reklamowałem, nie wierzycie? Proszę bardzo, ale zapamiętajcie ja się nie przyznaje i owszem proszę o unbana nie zrobiłem tego nie będę się już ciągał po teamspeakach itp, ale proszę o unbana bo ja tego nie zrobiłem. Pozdrawiam
Treść Bana: Reklamowanie
Osoba banująca: EmoLaska233455
Serwer: Minefox.pl[/font]
Odpowiedź dostałeś w tym wątku; http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-Bez...zbanowanie
Bezpodstawne zbanowanie to to nie jest, bo dowody dostałeś. To już nie ważne kto pisał, ważne, że pod Twoim nickiem. To Twój obowiązek, aby zabezpieczyć konto tak, żeby nikt Ci się nie włamał. Teraz pewności nie mam, że faktycznie mówisz prawdę, więc unbana nie dostaniesz.
Odrzucam.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie