MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Na co wydać $ ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemanko, grałem sobie na serwerze w vs p 2 i pomyślałem, że kupię jakiś boski item albo doładuję konto za 20k. Problem jest taki, że nie wiem czy kupić vortexa itd. czy doładować konto za 20k i co sobie kupić za 20k.

Dziękuje za odpowiedz : P

P.S. Na czym polega gwiezdzista różdżka ??
Jaki serwer? Tongue Radzę Ci kupić vortex, gdyż nim szybko uciekniesz przed potworami w trudnej sytuacji Smile, ale jeśli jesteś dobrym strzelcem to wiadomo, że łuk wiary, ale jeśli jesteś dobry w pojedynkę na miecze to smoczy oddech.
Co do Gwieździstej Różdżki, to ona działa na takiej samej sadzanie jak berło, jeśli nie wiesz jak działa, berło to Ci opiszę Gwieździstą. Używając Prawym i lewym przyciskiem myszy będzie ona przed siebie na około 5-6 kratek tworzyła słup energii, która przebija potwora. Aby zabić zwykłego np Orka to musisz dwa razy trafić go tą różdżką.
Polecam kupić vortexa zawsze możesz przed potworami uciec a co gwiezdzistej to trawa ci wytlumaczyla Smile
Przekierowanie