MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam mały problem, ponieważ na Creativie nie ma komendy /dzialka unblokuj <nick>. Nie chcący zablokowałem wszystkich graczy i niestety nie mam jak ich odblokować. Wiem, że była już taka komenda, ale wycofaliście ją z nie wiadomych powodów. Bardzo prosiłbym o zrobienie coś z tym, ponieważ jest to duże utrudnienie dla mnie i graczy.
Próbowałeś już /p undeny <nick> lub /dzialka undeny <nick> a w ostateczności spróbuj /dzialka odblokuj <nick>

Jeżeli problem dalej występuje to nwm :c ale dałbym se ręke uciąć, że to któraś z tych komend..
Niestety nie działa. :<
Wpisz taka sama komendę jak blokujesz, powinno pomóc, nie pamiętam już jaka to była. Jak nie będzie działać napisz to poprawie kod.
(10-February-2018 16:29:37)KalisPro napisał(a): [ -> ]Wpisz taka sama komendę jak blokujesz, powinno pomóc, nie pamiętam już jaka to była. Jak nie będzie działać napisz to poprawie kod.

No właśnie wpisałem i to nic nie daje, pisze mi, że pomyślnie zablokowałem wszystkich. Chciałbym dodać również, że to wszystko się dzieje na serwerze MineSerwer.
Próbowałeś /p undeny * ?
(11-February-2018 20:12:19)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Próbowałeś /p undeny * ?

Tak, próbowałem. Na MineSerwerze nie ma komend /p deny czy /p undeny jak na MineFoxie tylko jest /dzialka zablokuj.
Przekierowanie