04-February-2018, 19:47:16
Dzień dobry gram na serwerze minefox.pl nie zauważyłem żeby inne osoby miały ten problem albo nie piszą ale mój plecak kopiuje itemy kiedy wyjmę jakiś przedmiot z niego i chce go odłożyć z powrotem jest tam z w takiej samej ilości jakiej był np. wyjmę 5 złota jubilerskiego i chce je odłożyć z powrotem a ono nadal tam jest, a mam w eq to co wyjąłem i to wcale nie był lag a nic innego tylko miałem już 10 złota jubilerskiego i ono działał normalnie kiedy je chciałem wymienić na klucz jubilerski.
Oczywiście ;3 nie pisał bym o tym jak by coś dziwnego mi sie nie stało włożyłem do plecaka na chwile noż taktyczny bo miejsca nie miałem przez niego w eq otwieram znowu plecak noża niema ;p nwm coś stało ale straciłem nuż taktyczny.
Więc chciałbym go odzyskać mój Nuż taktyczny a jeżeli tego się nie uda zrobić to proszę o przynajmniej naprawę buga bo już przez niego nie tylko taktyka straciłem ale również samochód, boję się wsadzać ity do tego plecaka bo boje się że znikną
Oczywiście ;3 nie pisał bym o tym jak by coś dziwnego mi sie nie stało włożyłem do plecaka na chwile noż taktyczny bo miejsca nie miałem przez niego w eq otwieram znowu plecak noża niema ;p nwm coś stało ale straciłem nuż taktyczny.
Więc chciałbym go odzyskać mój Nuż taktyczny a jeżeli tego się nie uda zrobić to proszę o przynajmniej naprawę buga bo już przez niego nie tylko taktyka straciłem ale również samochód, boję się wsadzać ity do tego plecaka bo boje się że znikną