MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zbugowany plecak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry gram na serwerze minefox.pl nie zauważyłem żeby inne osoby miały ten problem albo nie piszą ale mój plecak kopiuje itemy kiedy wyjmę jakiś przedmiot z niego i chce go odłożyć z powrotem jest tam z w takiej samej ilości jakiej był np. wyjmę 5 złota jubilerskiego i chce je odłożyć z powrotem a ono nadal tam jest, a mam w eq to co wyjąłem i to wcale nie był lag a nic innego tylko miałem już 10 złota jubilerskiego i ono działał normalnie kiedy je chciałem wymienić na klucz jubilerski.
Oczywiście ;3 nie pisał bym o tym jak by coś dziwnego mi sie nie stało włożyłem do plecaka na chwile noż taktyczny bo miejsca nie miałem przez niego w eq otwieram znowu plecak noża niema ;p nwm coś stało ale straciłem nuż taktyczny.

Więc chciałbym go odzyskać mój Nuż taktyczny a jeżeli tego się nie uda zrobić to proszę o przynajmniej naprawę buga bo już przez niego nie tylko taktyka straciłem ale również samochód, boję się wsadzać ity do tego plecaka bo boje się że znikną
ja tak nie mam XD to twoja wina ten plecak kusiałsostać skopiowany przez gracze 3MajSie225
"Administracja nie odpowiada za utracone itemy".
To fajna administracja ;p xD dobra trudno skoro tak MctrawaPl mówi to niech tak będzie ale naprawdzie tego buga ;p
@up 3MajSie ma już bana - twój problem, było nie wkładać itm do plecaka
Przekierowanie