MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] niesłuszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:zimorek90
[b]Jesteś recydywistą?:nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Witam
Zostałem oszukany , mianowicie padłem ofiarą oszustwa , po zakupie konta vip dostałem wiadomoscod gracza o dostaniu admina w celu sprawdzenia zalogowałem sie na i nny serwer a w tym czasie poszedł spam z reklamą na minefox.pl
otrzymałem bana za REKLAME nie słusznie po odrzuceniu unbana dostałem zrzut ekranu na którym widac spam kazdy użytkownik z ranga VIP wypisuje te same wiadomości !!!!! dodaje zrzut !!!! Gdzie , do kogo napisać w tej sprawie !! 25 zł piechotą nie chodzi a nacieszyłem sie z 5 minut vipem . Proponuje zając wie oszustami a nie oszukanymi i nie zamiatania sprawy pod dywan , prosze o wyjaśnienie !!!!
[b]Treść Bana:reklama
[b]Osoba banująca:mati2286
[b]Serwer:MineFox.pl
A ile razy było mówione, żeby nie wchodzić na małe/mało znane serwery... Bóg wie, co oni Ci tam zrobili, mogą wykraść Twoje hasło i mnóstwo innych rzeczy. Mówisz, że spamił tam każdy ViP, ale widzę tam tylko Ciebie i jeszcze jedną osobę. Sam jesteś sobie winien.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Nam to zbędne, ty odpowiadasz za swoje konto i za wszystko co na nim się dzieje, my zgodnie z taryfiaktorem banujemy i nie ma znaczenia czy to byłeś ty sąsiad, kolega.
Jeśli doszło do włamania i wyłudzenia o czym piszesz możesz taką sprawę zgłosić na policję (my na ich wniosek udostępnimy dane logowań hakera) który odpowie za włamanie i wyrządzone szkody (w razie niepełnoletności odpowiedzą rodzice takiego gracza).
Przekierowanie