MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Spam Blokowanie konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Zostałem oszukany , mianowicie padłem ofiarą oszustwa , po zakupie konta vip dostałem wiadomoscod gracza o dostaniu admina w celu sprawdzenia zalogowałem sie na i nny serwer a w tym czasie poszedł spam z reklamą na minefox.pl
otrzymałem bana za REKLAME nie słusznie po odrzuceniu unbana dostałem zrzut ekranu na którym widac spam kazdy użytkownik z ranga VIP wypisuje te same wiadomości !!!!! dodaje zrzut !!!! Gdzie , do kogo napisać w tej sprawie !! 25 zł piechotą nie chodzi a nacieszyłem sie z 5 minut vipem .
Nam to zbędne, ty odpowiadasz za swoje konto i za wszystko co na nim się dzieje, my zgodnie z taryfiaktorem banujemy i nie ma znaczenia czy to byłeś ty sąsiad, kolega.
Jeśli doszło do włamania na konto zgodnie z tym o czym piszesz możesz taką sprawę zgłosić na policję (my na ich wniosek udostępnimy dane logowań włamywacza) który odpowie za włamanie i wyrządzone szkody (w razie niepełnoletności odpowiedzą rodzice takiego gracza).
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie