[b]Twój nick z gry: MaciekPopychacz
[b]Nicki osób posądzonych: Mod Filipw05
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 03.02.2018 23:00
[b]Opis zdarzenia: Kolejny raz dostałem niesłusznego od podanego wyżej moderatora. Po raz pierwszy odbanował mnie po kilku minutach, więc rozumiem jego błąd każdemu się może zdarzyć pomyłka. Za drugim razem kazał mi w ciągu 2 minut podać nazwe skype, którego nie używam od dobrych kilku lat, gdy zasugerowałem teamspeaka'a odmówił. Napisałem że zaraz ściągne tego skypa, ale już zostałem zbanowany z powodu ''Braku współpracy''
[b]Dowody: Wystarczy sprawdzić logi, lub zapytać osób które przebywały obecnie na serwerze.
[b]Sugerowany wymiar kary: Odebranie praw moderatora
[b]Serwer:EasyHardcor // Mineserwer.pl
Podpisuje się pod skargą, sam pisałem do wyżej podanego moderatora, aby dał trochę więcej czasu, lecz moderator wolał cieszyć się z banowania wraz z kolegami z gildii.
Sam fakt, że moderator jest w gildii jest niedorzeczne, i nie powinno mieć miejsca.
Cytat:Napisałem że zaraz ściągne tego skypa
Ahh i te kłamstwa.
Pisałeś, że szukasz skype, nie że ściągasz, czas, który dałem minął i jeszcze kłamałeś na mk, że afk byłeś i nie widziałeś.
@up co ma fakt, że jestem w gildi? + po co więcej czasu na zalogowanie się? Jakby mi napisał, że instaluje to okej.
Faktycznie bo każdy jest w stanie ogarnąć skype w minute. Nic nie pisałem o afk, ale zorientowałem się po minucie, że każesz mi podać skype. Po co więcej czasu na zalogowanie się? Może dlatego, że nie wiem jaką mam nazwe na skype?? + chciałem Ci podać nazwe, ale już nie zdążyłem, więc mój kolega jakieś kilka sekund po banie podał Ci moją nazwe, ale OCZYWIŚCIE JUŻ ZA PÓŹNO. Nigdy nie spotkałem jeszcze tak niemiłego moderatora. Osobiście uważam, że jeśli chcesz gdzieś wyładowywać swoją frustracje to nie powinieneś robić tego tutaj nie dając szansy mi się nawet wybronić z jakiś Twoich urojeń. Żenujące zachowanie z Twojej strony

I kto tu jes żenujący? Chłopie nie wypowiadaj się na forum jezeli masz zerowe pojęcie o regulaminie i pewnych zasadach. Jak chcesz czegoś się dowiedzieć zapraszam na pw
(04-February-2018 00:46:26)Filipw05 napisał(a): [ -> ]I kto tu jes żenujący? Chłopie nie wypowiadaj się na forum jezeli masz zerowe pojęcie o regulaminie i pewnych zasadach. Jak chcesz czegoś się dowiedzieć zapraszam na pw
A gdzie w regulaminie masz podane, że mam 2 minuty na podanie skype?

) Ja już dawno Cie poprosiłem o rozmowe, ale nie dostałem takiej szansy także o jakim pw Ty mi tutaj mówisz?
Cytat:@up co ma fakt, że jestem w gildi? + po co więcej czasu na zalogowanie się? Jakby mi napisał, że instaluje to okej.
Dziwnym trafem po walce z gildią BWP dołączyłeś do niej po czym nagle mój kolega z gildii został oskarżony nie wiadomo za co i zbanowany za ''Brak współpracy". Więcej czasu na zalogowanie? Na początku pytaliśmy się nawet czy możesz wbić na teamspeak, gdy odmówiłeś poprosiliśmy o więcej czasu. Nie każdy używa skype.
Mówił tylko, że szuka + nie walczyłem z gildia BWP. Newsy jeśli, to sprawdzanie przez ts nie jest możliwe
(04-February-2018 00:59:58)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Mówił tylko, że szuka + nie walczyłem z gildia BWP. Newsy jeśli, to sprawdzanie przez ts nie jest możliwe
Nie podałeś powodu dlaczego mam podać skype, a mimo to poszedłem szukać konta. Poza tym dostałeś moją nazwe a mimo to, to olałeś. Pisząc jeszcze do kolegi z gildii, który mi próbował pomóc '' To niech sobie kupi Unbana''
(04-February-2018 00:59:58)Filipw05 napisał(a): [ -> ]Mówił tylko, że szuka + nie walczyłem z gildia BWP. Newsy jeśli, to sprawdzanie przez ts nie jest możliwe
Koledzy z twojej gildii jakoś dziwnie sobie z nas ''śmieszkowali'' na czacie. Podałem Ci jego nazwę kilka sekund po banie, po czym napisałeś, że jest już za późno