04-February-2018, 00:21:55
Witajcie.. Kiedyś na forum była moda na przeróżne opowiadania, jedni robili je dobrze, a inni skolei źle.. Jako iż też byłem jednym z tamtejszych pisarzy, postanowiłem trochę powrócić z opowiadaniami w dość dobrej formie
. Mam wiele pomysłów na opowiadanie, co najlepsze nie jesteście zdani na mnie, możecie decydować o swojej postaci (podobnie do RolePlay). Wystarczy napisać, że np.
"NickNP -> Nie chce dednąć/chce zrobić to..
Macie minimalny wpływ na waszą postać, jednakże musi to dotyczyć opowiadania.. Jeżeli chodzi o fabułe całego opowiadania to będzie dotyczyć historii pewnej ekipy/grupki ludzi - ILUM (ILUM - Moja gildia, dlatego pomyślałem, żeby to użyć w opowiadaniu). Ta grupka posiada magiczne zdolności (Wzorowane m.in Harry Potter, Hobbit, i różne magiczno podobne filmy/książki). Do wyboru będą trzy "Frakcje"
ILUM - Ludzi o magicznych zdolnościach, frakcja - DOBRA
Neutroli- Nazwa pochodzi od "Neutralni". Są to ludzie którzy nie popierają żadnej strony na chwile obecną. Mają również moce.
Zło- Same złe charaktery - złe w stosunku do ILUM, a wobec Neutroli obojętni.
ILUM będą zwalczać zło, jednakże zło pokaże, również swoją potęge. Neutroli będą dołaczać do tych stron i walka będzie zacięta. Opowiadanie każdego zaskoczy,
Opowiadania będą pojawiać się w każdą sobote!
Jeżeli chcesz pojawić się w tym o to opowiadaniu to proszę, zastosuj wzór, który jest poniżej, nie przyjmuje osób, które będą odpowiadać np. " Chcę być, bo tak".
Nazwa: np. JkeL
Umiejętności: np. Telekineza
Frakcja: np. Neutroli
Dlaczego chcesz być w opowiadaniu: np. Chcę być w opowiadaniu, ponieważ lubię jak o mnie piszą i sądzę, że Ci to dobrze wyjdzie. (Nie musi być takie długie)
Ilum
- Spammerekkk (Postać ode mnie - Ja)
- Enyo
- Katarina <3
-
-
-
-
Neutroli
- Smajgon (Postać ode mnie)
- Kha'Zix
- Anty
- Zaheer
-
-
Zło
- Talho
-
-
-
-
-
Zapraszam do zgłaszania się, za tydzień pojawi się rozdział I

"NickNP -> Nie chce dednąć/chce zrobić to..
Macie minimalny wpływ na waszą postać, jednakże musi to dotyczyć opowiadania.. Jeżeli chodzi o fabułe całego opowiadania to będzie dotyczyć historii pewnej ekipy/grupki ludzi - ILUM (ILUM - Moja gildia, dlatego pomyślałem, żeby to użyć w opowiadaniu). Ta grupka posiada magiczne zdolności (Wzorowane m.in Harry Potter, Hobbit, i różne magiczno podobne filmy/książki). Do wyboru będą trzy "Frakcje"
ILUM - Ludzi o magicznych zdolnościach, frakcja - DOBRA
Neutroli- Nazwa pochodzi od "Neutralni". Są to ludzie którzy nie popierają żadnej strony na chwile obecną. Mają również moce.
Zło- Same złe charaktery - złe w stosunku do ILUM, a wobec Neutroli obojętni.
ILUM będą zwalczać zło, jednakże zło pokaże, również swoją potęge. Neutroli będą dołaczać do tych stron i walka będzie zacięta. Opowiadanie każdego zaskoczy,
Opowiadania będą pojawiać się w każdą sobote!
Jeżeli chcesz pojawić się w tym o to opowiadaniu to proszę, zastosuj wzór, który jest poniżej, nie przyjmuje osób, które będą odpowiadać np. " Chcę być, bo tak".
Nazwa: np. JkeL
Umiejętności: np. Telekineza
Frakcja: np. Neutroli
Dlaczego chcesz być w opowiadaniu: np. Chcę być w opowiadaniu, ponieważ lubię jak o mnie piszą i sądzę, że Ci to dobrze wyjdzie. (Nie musi być takie długie)
Ilum
- Spammerekkk (Postać ode mnie - Ja)
- Enyo
- Katarina <3
-
-
-
-
Neutroli
- Smajgon (Postać ode mnie)
- Kha'Zix
- Anty