MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] kert1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: kert1
Jesteś recydywistą?: Nie, mam tak pierwszy raz.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ wiele warunków łagodzących wskazuje na niesprawiedliwego bana oraz poświeciłem tam wiele czasu i napisalem nazwe serwera w odpowiedzi na zapytanie.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na Mineserwer! (Tekst o kupnie unbana) Jestes zbanowany od: 03-02-2018 Nadany przez: Filipw05 Powód: reklama serwera Jesteś zbanowany na zawsze! Możesz sie odwołać mineserwer.pl
Osoba banująca: Filipw05
Serwer: Mineserwer.pl
Tutaj dostałeś wystarczające odpowiedzi.
http://mineserwer.pl/Temat-Niesprawiedli...#pid308239
Dostałeś wystarczające odpowiedzi w wątku, do którego dał link @up. Przysługuje Ci jedna prośba o UB. Odrzucam.
(04-February-2018 00:21:34)_AGA_AGUSIA_ napisał(a): [ -> ]Dostałeś wystarczające odpowiedzi w wątku, do którego dał link @up. Przysługuje Ci jedna prośba o UB. Odrzucam.

Ale w tamtym poście napisalem bez wzoru, i kazaliscie mi napisac z wzoru. Więc napisałem. Dlaczego odrzucasz?

(04-February-2018 00:21:34)_AGA_AGUSIA_ napisał(a): [ -> ]Dostałeś wystarczające odpowiedzi w wątku, do którego dał link @up. Przysługuje Ci jedna prośba o UB. Odrzucam.

No ale dlaczego dostałem perm bana a nie np. na dzień jako pouczenie?
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie